1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII! Erootiline geishade maailm klubis Teater
GALERII! Erootiline geishade maailm klubis Teater

GALERII! Erootiline geishade maailm klubis Teater

15_DSC2206Napp riietus, erootilised  mänguasjad ja kuumad kehad – nii avas klubi Teater möödunud reedel uksed tõelisse geishade tagaaeda. Sensuaalse ürituse Erotic Cinema seekordseks teemaks oli „Geisha“.

Staatus, haritus ja haridus, rikkalik teadmistepagas erinevatest kunstidest, kirjandusest ja otseloomulikult manipuleerimisoskustest teevad neist naistest maailma osavamad ja peenemad eskortteenuste pakkujad.

Erootikamaailmas on geishad eelkõige tuntud kui flirtimise, fantaasia ja ihalduse jumalannad.  Nad on ääretult peened õrritajad ning just seetõttu pakatas reedene Erotic Cinema sensuaalsest pingest, võludes paeluva show´ga kõiki.

Läbi öö sai näha kütkestavaid neide, kes pakkusid  ahvatlusi, millest muidu vaid unistada oskad. Geishade maailm, oma salapäraste naudingutega, köitis külastajaid, keda oli kohale tulnud rekordiliselt palju. Klubi Teater külastajade üheks lemmikürituseks kujunenud Erotic Cinema suutis end ületada ning pakkuda midagi enneolematut.

Järgmine Erotic Cinema toimub juba novembrikuu alguses. Sel reedel ootab kõiki aga suurejooneline Baile-Bon ning juba laupäeval toimub klubis Teater  üritus “Ainult üheks ööks BonBon”, kus üksteist aastat Tallinna ööklubide lipulaevaks olnud BonBon avab üheks ööks taas oma uksed.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews