1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Läti kuulsaim DJ [Ex] da Bass ühendas jõud Eesti plaadifirmaga Tre.ee ning andis välja uue singli
Läti kuulsaim DJ [Ex] da Bass ühendas jõud Eesti plaadifirmaga Tre.ee ning andis välja uue singli

Läti kuulsaim DJ [Ex] da Bass ühendas jõud Eesti plaadifirmaga Tre.ee ning andis välja uue singli

[Ex] da Bass 08Läti kuulsaim DJ [Ex] da Bass ühendas jõud Eesti plaadifirmaga Tre.ee ning andis välja uue singli, mis on tänaseks jõudnud juba raadiojaamadesse üle maailma.

Läti kuulsaim DJ, EHR radio saate Party Service saatejuht ning, kes tuntud ka kui tõsielusarja TV Star finalist – [Ex] da Bass, andis välja uue raadiosingli Boring Games. Lugu valmis koostöös andeka lauljanna Ily B’ga (Iveta Baumane). Andekas laulja on kogunud kuulsust telekanali LNT laulusaatest Singing Families 4 ning solistina ansamblis ElektroFolk. Käesoleval aastal osaleb ansambel ElektroFolk ka võistlusel Supernova, kus selgitatakse välja Läti esindaja 2015. aasta Eurovisiooni laulukonkursil.

[Ex] da Bass feat. Ily B - Boring Games CD Cover FrontSingli Boring Games salvestasid Riias Labo Ierakstu Studio’s Ingars Vilums, Lotars Lodzins, Janis Kalve
ja Karlis Indrisonoks. Loo sõnad on kirjutanud New Yorgis elav Valdis Cirksts, kes koos Tom Ringsiga sai
valmis ka loo videoversiooni. Muusika autoriteks on Ingars Vilums, Lotars Lodzins ja Janis Kalve.

Singli väljaandjaks ning levitajaks Euroopas on Eesti plaadifirma Tre Music OÜ. Käimas on läbirääkimised singli avaldamiseks Ameerika Ühendriikides, Venemaal ning Aasias.

Singlist on valmimas ka remiksid tuntud produtsentide N’Works, Franzo Kolms, Seal De Green, Chris Cherry ja teiste poolt.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews