1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Laula mu laulu” Hardi Volmer: Täna sünnib see, mille nimel tasub elada!
“Laula mu laulu” Hardi Volmer: Täna sünnib see, mille nimel tasub elada!

“Laula mu laulu” Hardi Volmer: Täna sünnib see, mille nimel tasub elada!

Laula mu laulu, fotod Kanal 2 (21)Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile “Laula mu laulu” kolmas saade, kus Tanel Padar, Lenna Kuurmaa, Getter Jaani, Jaan Pehk, Marju Länik ja Genka esitavad oma versioone Hardi Volmeri hittidest. “Singer Vingeri” rajusid legendlugusid esitada osutub eriti suureks väljakutseks saate naisperele.

Kolmanda laulude õhtu peremees on legendaarne Hardi Volmer, kelle “Singer Vingeri” hitte oskab pea iga eestlane kaasa laulda. Muusikust Volmeris on peidus ka mitmeid teisi andeid: ta on filmirežissöör, lavastaja, teatrikunstnik ja kujundaja. Aga ennekõike on Hardi Volmer mees, kes on oma bändidega toonud pungi massidesse.

Laula mu laulu, fotod Kanal 2 (5)“Mis saab olla toredam kui kuulda vanu leierdatud oma enda suuläbi suhteliselt koledasti lauldud “Singer Vingeri” laule toredate andekate inimeste esituses. Tegelikult täna sünnib see, mis on üks väga oluline argument, miks ma siin olen. Selle nimel tasub elada!” räägib Hardi Volmer ärevusega.

Lisaks muusikalistele üllatustele ootab seltskonda ka lustlik ühistegevus, mis paneb nende käteosavuse ja kunstiande tõsiselt proovile…

Õhtu saabudes tulevad esitusele:
LENNA KUURMAA: Ära jahtu
GENKA: Ei midagi erilist
TANEL PADAR: Noored on hukas
MARJU LÄNIK: Jumalaga, puberteet
JAAN PEHK: Sängselg silm
GETTER JAANI: Massikommunikatsioon

“Laula mu laulu” igas saates näeme, kuidas terve nädala ühist eluaset jagavad lauljad veedavad koos vaba aega ja valmistuvad õhtusteks etteasteteks. Saame osa lõbusatest üllatustest ja mõnusast atmosfäärist. Osalejad õpivad üksteist paremini tundma ja avanevad ka televaatajatele hoopis uue nurga alt. Seda kõike juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2s algavas saates “Laula mu laulu”.

Kohe pärast saate lõppu, kell 22 jätkub lustlik meeleolu Kanal 11 jätkusaates “Kuula mu laulu”.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=19742&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews