1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Laula mu laulu“ jõuab täna Maarja-Liis Ilusa saateni
„Laula mu laulu“ jõuab täna Maarja-Liis Ilusa saateni

„Laula mu laulu“ jõuab täna Maarja-Liis Ilusa saateni

Laula mu laulu 3, 6. saade Maarja-Liis Ilus), fotod Marko Mäestjärv (60)Täna kell 20:00 on menusaate „Laula mu laulu“ keskmes Eesti üks säravamaid naislauljaid, Maarja-Liis Ilus. Tema hittide uusversioone esitavad tänases saates Hanna-Liina Võsa, Anne Veski, Koit Toome, Jaan Sööt, Jaanus Saks ja Pearu Paulus.

„Kui (saates osaliste – toim.) kamp hakkas kokku saama, seda rõõmsamaks ma läksin,“ meenutab Maarja-Liis aega, kui talle tehti ettepanek saates osaleda. „Mulle selline muusikas võistlemine väga ei istu. See saade just meeldibki sellepärast, et siin sellist võistlusmomenti ei ole.“

Laula mu laulu 3, 6. saade Maarja-Liis Ilus), fotod Marko Mäestjärv (12)Maarja-Liis Ilus sai tuntuks juba varajases nooruses, kui temaga peaosas valmis muusikafilm „Õnneseen“ (1984). Samuti võitis ta lapsepõlves mitu konkurssi, sealhulgas „Laulukarusselli“ ja „Täht sügistaevas“.

Maarja-Liis on ainus laulja, kes on solistina esindanud Eestit kahel korral Eurovisiooni lauluvõistlusel. Ta oli vaid 15-aastane, kui esitas Ivo Linnaga laulu „Kaelakee hääl“, mis saavutas Eurovisioonil 5. koha. Aasta hiljem esitas ta Eurovisioonil loo „Keelatud maa“, mis pälvis 8. koha.

Tänases saates saame Maarja-Liisi kohta palju uut ja huvitavat teada. Muu hulgas tutvustab Maarja-Liis üht oma lemmikrooga – Laitse lossi köögis valmistatakse koos sushit.

Laula mu laulu 3, 6. saade Maarja-Liis Ilus), fotod Marko Mäestjärv (24)„Laula mu laulu“ on Kanal 2s neljapäeviti kell 20:00.

Pärast põhisaadet on kell 21:30 Kanal 11s eetris „Kuula mu laulu“, kus täna on stuudios külas Maarja-Liisi lähemad sõbrad Eda-Ines Etti ja Imre Sooäär. Meeleolukast vestlusest saame Maarja-Liisi kohta nii mõndagi uut teada. Kas suurem avalikkus teab, et alati nii väljapeetud Maarjas on peidus mitu külge? Ühelt poolt pedantlik ühistu esinaine, teisalt aga krutskeid täis sõber oma lähedastele.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=25991&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews