1. Avaleht
  2. Melu
  3. Lauluõpetaja Maiken: andekaid lauljaid on väga palju, aga edu saavutamiseks peab olema fanatismi
Lauluõpetaja Maiken: andekaid lauljaid on väga palju, aga edu saavutamiseks peab olema fanatismi

Lauluõpetaja Maiken: andekaid lauljaid on väga palju, aga edu saavutamiseks peab olema fanatismi

“Duublis” on külas naine, kes on ilmselt välja koolitanud enamus Eesti noori laulutähti. Andekaid lauljaid Eesti muusikamaastikule tõesti aina lisandub, sest selle on oma südameasjaks võtnud WAF laulukoori juht ja lauluõpetaja Maiken.

Maikeni juhitud WAF laulukoor on nüüd avatud ka Tartus ja Maikeni sõnul tuli suur huvi kooriga liitumise vastu talle üllatusena – lausa 200 inimest avaldas soovi liituda! “Sa ei tea mitte kunagi, sa ei oska ennustada seda. Osad inimesed muidugi loobusid Covidi pärast, sest nad tulid siiski kooli ja ei tahtnud arvuti taga olla, aga neid on vähe,” sõnab ta.

Ettepanek luua WAF laulukoor Tartusse tehti talle kohalike õpetajate poolt ning Maikeni kinnitusel on neil täiesti oma koolkond, kus järgitakse üht kindlat maailmakuulsat vokaaltehnikat, mis eristab neid teistest.

Kuidas aga saada edukaks lauljaks või koguni staariks? “Kõik hakkab tööst pihta. Andekaid lauljaid on väga palju, aga oluline on järjepidavus ja töökus. Kindlasti peab fanatismi selle vastu olema, aga põhiline on siiski töö,” kinnitab ta.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews