1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Legendaarne Simply Red jõuab kontsertfilmiga kinoekraanidele
Legendaarne Simply Red jõuab kontsertfilmiga kinoekraanidele

Legendaarne Simply Red jõuab kontsertfilmiga kinoekraanidele

12. novembril saab Forum Cinemas Coca-Cola Plaza ekraanidel näha legendaarse Simply Redi Hollandis salvestatud kontsertfilmi „Simply Red – Symphonca in Rosso“.

Ainulaadse ja alati äratuntavad häälega Mick Hucknall on kahtlemata üks Suurbritannia andekamatest lauljatest, kellel on ka Eestis lugematu hulk fänne. Hucknalli bändi Simply Red senine karjäär on olnud lennukas ning see kestab veel senini, kuigi tegutsetud on juba aastast 1983.

Viis nende albumit on olnud Ühendkuningriigi edetabelis esikohal ja kokku on müüdud üle 60 miljoni albumi. Edukaimateks ja paljudele pähe kulunud sõnadega lugudeks on näiteks „Stars“, „If You Don’t Know Me By Now“ ja paljud teised.

Nüüd on kõikidel võimalus osa saada bändi suurepärasest esinemisest üritusel „Symphonica In Rosso“, mis on igal aastal Hollandis toimuv suurkontsert, kuhu kutsutakse kolmel päeval esinema mainekaid artiste koos täisorkestriga. Simply Redi seeria tähistas 2017. aastal ürituse 10. aastapäeva. Varem on „Symphonica In Rossol“ esinenud näiteks Diana Ross, Sting ja Lionel Ritchie.

Oma etteastel võttis Simply Red koos 40-liikmelise sümfooniaorkestri ja erikülalistega esitamiseks mõned oma armastatuimad lood. Lisaks suurepärasele kõlale saadab esinemist ka erakordne ja uhke punane lavakujundus ning -sõu.

Simply Red koos oskestri ning suurejoonelise lavasõuga  on Forum Cinemas Coca-Cola Plaza kinoekraanidel esmaspäeval, 12. novembril kell 19.00.

 Kontserdi pikkuseks on 1h 50min.

Head Uudised GoodNews