1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. LOE KROONIKAST! Simmul ja Sööt: Armasta ennast, aga ära üle hinda!
LOE KROONIKAST! Simmul ja Sööt: Armasta ennast, aga ära üle hinda!

LOE KROONIKAST! Simmul ja Sööt: Armasta ennast, aga ära üle hinda!

KROONIKAGoodNews soovitab selle nädala Kroonikast lugeda intervjuud legendaarse näitleja Rain Simmuliga ning hinnatud muusiku Jaan Söödiga.

Ühel suudluseta lõppenud kohting ja dieet rolli nimel, teisel armastuskirjad puuõõnes ja puhkuseidüll üksinduses – episoode oma muu hulgas ka enesearmastusest ja auahnusest tulvil elust avavad Kroonikale vanad semud, näitleja Rain Simmul ja muusik Jaan Sööt!

Tartu poiste Rain Simmuli (48) ja Jaan Söödi (49) tutvumisest möödub tänavu kolmkümmend aastat. Veidi rohkem kui kakskümmend aastat on aga kulunud päevast, mil nad filmi «Need vanad armastuskirjad» Pärnu esilinastusel koos Raimond Valgre laule esitama sattusid.

Hiljuti avastasid filmis Valgret mänginud Simmul ja Jääääre esimees Sööt teineteise taas – tandem suundub tuurile sõnalis-muusikalise etteastega, mis põhineb romantiku lauludel ja kirjavahetusel armastatu Niina Vassiljevaga.

Interjöör ja päevinäinud stiilne vana mööbel kohvikus on justkui laenatud 30ndatest ja 40ndatest, ajast, kui Valgre kirjutas ühe oma lööklaulu teise järel. Sööt näpib viivu oma iPhone`i – tema päevakavas on järgmiseks Jääääre koosolek. Simmul on nõjatunud ettepoole ja vaatab suurte silmadega otsa.

EDASI AJAKIRJAS KROONIKA!

Head Uudised GoodNews