1. Avaleht
  2. Melu
  3. MA NÄEN SU HÄÄLT I Kanal 2 kevadprogrammi naelaks on humoorikas muusikamäng „Ma näen su häält“
MA NÄEN SU HÄÄLT I Kanal 2 kevadprogrammi naelaks on humoorikas muusikamäng „Ma näen su häält“

MA NÄEN SU HÄÄLT I Kanal 2 kevadprogrammi naelaks on humoorikas muusikamäng „Ma näen su häält“

Veebruari viimasel pühapäeval startiva Kanal 2 mitmekülgse kevadprogrammi naelaks on humoorikas muusikamäng „Ma näen su häält“, kuid uute üllatajatena rõõmustavad vaatajaid juba tuttavate lemmiksaadete kõrval ka Peeter Võsa iganädalane autorisaade „Võsavinkel“, hingehoiusaade “Tene Laul. Elamise kunst“ ja huumorisari „Sassis“.

Pühapäeva õhtud Kanal 2 seltsis on sel kevadel täis uusi talente, mõnusat põnevust, ootamatuid üllatusi ja head huumorit. Seda kõike pakub suurejooneline muusikaline telemäng „Ma näen su häält“, kus selguvad hämmastavad inimeste tundjad, suurepärased ümberkehastujad ning imelise lauluoskusega rabavad uued staarid. Saates osalevat arvajapaari aitavad teesklejate paljastamisel nõunikud Evelin Võigemast, Grete Kuld, Andrei Zevakin, Mart Juur ja igas saates ka üks lauljast külalisnõunik. Saadet juhib särav Piret Laos. „Ma näen su häält“ alustab pühapäeval, 27.veebruaril kell 20:05.

Peeter Võsa. Foto: Taori Lutter

Iganädalase saatega on Kanal 2s tagasi legendaarne Peeter Võsa, kes võtab oma uues humoorikalt hoogsas saates luubi alla Eesti elu põnevamad nähtused ja tegusamad inimesed. Ja seda kõike loomulikult Peeter Võsale omases mahlakas ja sõnaosavas ning ootamatutest situatsioonidest pakatavas võtmes. „Võsavinkel“ stardib esimese hittlooga juba reedel, 4.märtsil kell 20.

Tene Laul. Foto: Tairo Lutter

Lihtsate tõdedega elamise kunsti avab uus spirituaalne saatesari „Tene Laul. Elamise kunst“. Selgeltnägija Tene Laul jagab teadmisi läbi astroloogia ja numeroloogia ning käsitleb süvitsi kõiki 12 tähemärki. Samuti aitab tõlgendada ka unenägusid, avab salapärast kristallide maailma ja tutvustab erinevaid hingetüüpe, et mõista paremini inimsuhteid ja iseennast. „Tene Laul. Elamise kunst“ alustab kolmapäeval, 9.märtsil kell 20.

Alo. Foto: Robert Lang

Mõnusat huumorit pakuvad uued komöödiasarjad. Kodumaisel telesarjamaastikul avanevad taas Eesti kahtlemata kõige pöörasema ja lõbusama autoteeninduse uksed – auhinnatud komöödiasarja Alo uus hooaeg stardib reedel, 4.märtsil kell 20:30. Huumorisarja uues hooajas on kõikidele vanadele tuttavatele kaasa tegemas ka uued värvikad tegelased. Osades Tõnis Niinemets, Priit Võigemast, Reimo Sagor, Priit ja Märt Pius, Liis Lass, Linda Kolde jpt.

Andres Maimiku ja Rain Tolki elujaatav komöödiasari „Sassis“ toob Kanal 2 ekraanile loo ootamatult üksikemaks jäänud naisest (Ragne Pekarev), kellel tuleb oma elu uuesti üles ehitama hakata. Kuidas saada hakkama kahe teismelise lapse kasvatamise, maatasa trambitud maine, puudulike tööoskuste, kiiva kiskuvate meessuhete ja tühjeneva rahakotiga, kui sul pole mitte kellegi peale loota peale iseenda. Komöödiasari „Sassis“ alustab Kanal 2s juba aprillis.

Keili Sükijainen. Foto: Tairo Lutter

Inimeste märkamist ja tunnustamist jätkab saatejuht Keili Sükijainen. Heategevussaade „Südamesoov“ otsib ka sel hooajal üles päris kangelased meie keskelt, kes elus palju läbi elanud, aga inspireerivad oma tugevusega meid kõiki. Ekraanile jõuab mitu emotsionaalset lugu. Lugu kahest õest, kelle ema sooritas enesetapu ning kes nüüd eeskujude puudumise tõttu üüratu võlakoormaga maadlevad. Lugu elus uue lehekülje keeranud narkodiilerist, kes nüüd kodutuid toidab. Lugu naisest, kes ootab juba kolmandat neeru ning on oma elu ise pühendanud neeruhaigete aitamisele. 12 saate jooksul saame tuttavaks mitmete inimestega, kes kõik on väärt, et ka nende soovid täituksid. „Südamesoov“ alustab neljapäeval, 3.märtsil kell 20.

Roald Johannson. Foto: Tairo Lutter

Roald Johannson otsib oma retkedel taas üles laia ilma seiklema läinud eestlased. „Roaldi retked” jätkab sealt, kus pandeemia eelsel ajal pooleli jäi ning toob laiast ilmast teieni inspireerivate ja ägedate elusaatusega eestlaste lood üle terve planeedi. Eelseisval kevadel seikleb Roald troopilises paradiisis Hawaiil, kus tema teele jäävad nii Maui saar kui Big Island, Mustal Mandril Keenias ja Lõuna-Aafrika Vabariigis, Ameerika Ühendriikide läänerannikul San Franciscos ning paljudes muudes põnevates sihtkohades. „Roaldi retked“ uus hooaeg alustab Kanal 2s juba teisipäeval, 15.märtsil kell 20.

Foto: Konstantin Sednev

Ekraanilt ei ole kadunud ka teised televaatajate lemmikud. Ülekohtu ja ebaõiglusega võitlemist jätkab väsimatu Katrin Lust. Peresidemeid tugevdab Robert Rooli juhtimisel kokanduslik võistlusmäng „Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema“. Ühiskonna olulistel teemadel hoiavad oma autorisaadetega kätt pulsil Eeva Eesse ja Elo Mõttus Leppik. Uues saatesarjas “Otse Eloga” toob saatejuht Elo Mõttus-Leppik koos Postimehe uuriva toimetusega vaatajateni aktuaalsed teemad, millest ei saa vaikida ja mille üle vaieldakse pere ja sõprade ringis. Uudiste ja kireva maailmaga hoiavad meid endiselt kursis uudistemagasin „Reporter“ ja politseisaade „Krimi“. Iga argipäeva teevad mõnusamaks Eesti parim meelelahutussaade „Õhtu!“ eesotsas Pireti, Robi ja Jüriga.

Palavalt armastatud saatejuhid, kvaliteetne ajakirjandus ning kaasakiskuv kogupere meelelahutus – see on kevad Kanal 2 seltsis!

Head Uudised GoodNews