1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Ma näen su häält” nõunik Grete Kuld: sel korral läheme siseorganiteni välja
“Ma näen su häält” nõunik Grete Kuld: sel korral läheme siseorganiteni välja

“Ma näen su häält” nõunik Grete Kuld: sel korral läheme siseorganiteni välja

Täna saab telesaate “Ma näen su häält” lavalaudadel näha enneolematuid talente, kes hullutavad publikut nii laulmise kui ka meisterliku teesklemisega.

Kuna möödunud nädalal võitis saate teeskleja, otsustasid nõunikud oma detektiivioskuseid lihvida veelgi. “Läheme siseorganiteni välja” muigab Grete Kuld, kelle sõnul paistab õige laulja süda kaugele välja.

Foto: Kanal2, Mardo Männimägi

Külalisena liitub nõunikepaneeliga lauljatar Eleryn Tiit, kes tunnistab, et suumaigutamine on ütlemata raske isegi kogenud lauljale. “See on tõepoolest keeruline, sest iga viga võib kohe silma jääda,” räägib ta. Saate lõpus tuleb lauljataril aga viimasesse vooru jäänud tundmatuga duetti laulda. Kui duetipartneriks peaks sattuma teeskleja, kardab Eleryn, et tal võib endalgi viisipidamine sassi minna. “Ma usun, et siis on see veel lõbusam,” jääb lauljatar positiivseks.

Foto: Kanal2, Mardo Männimägi

Sel korral asuvad arvajatena saate võitu jahtima sugulased Ave ja Oskar. Pikaaegselt õhtujuhina leiba teeninud Ave jaoks pole lava võõras. Ka tädipoeg Oskar tunneb end publiku ees kindlalt, sest on pillimees ja musitseerib kahemehebändis. Kuidas neil läheb teesklejate ja lauljate tuvastamine, selgub juba pühapäevases saates.

Foto: Kanal2, Mardo Männimägi

Püsinõunikutena jagavad arvajatele abistavaid tähelepanekuid Grete Kuld, Andrei Zevakin, Estoni kohver ja Evelin Võigemast.

Foto: Kanal2, Mardo Männimägi

Suurejoonelises telesõus on taaskord stuudiopubliku ja televaatajate ees seitsmest salapärasest tundmatust koosnev grupp, keda identifitseeritakse nende elukutse või hobi järgi. Sel korral astuvad lavale Pühapäeva ratsutaja, Puusepp, Teatrisõber, Merekaru, Veoautojuht, Romurallitaja.

Foto: Kanal2, Mardo Männimägi

Kas sel korral õnnestub võiduraha endale napsata arvajapaaril või andekal teesklejal, selgub juba täna kell 20.05 Kanal 2 saates “Ma näen su häält”.

Head Uudised GoodNews