1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. MAGNUM ESITLEB! Lounge Deja Vu’s astub üles Margus Vaher
MAGNUM ESITLEB! Lounge Deja Vu’s astub üles Margus Vaher

MAGNUM ESITLEB! Lounge Deja Vu’s astub üles Margus Vaher

Margus Vaher
Foto: Stina Kase

 

Juba sel reedel astub lounge Deja Vu’s uue  üritustesarja MAGNUM ESITLEB raames lavale populaarne Margus Vaher.

Magnum Esitleb on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Seekordne esineja on Saaremaalt pärit laulja Margus Vaher, kes hiljuti andis välja ka autoriplaadi “Unleashed”. Noormees astub sedapuhku Lounge Deja Vu laval üles esimest korda, kui sellegipoolest ei ole see maja tema jaoks võõras.

Margus: “Deja Vu on üks mu lemmikkohti pealinnas, kus on võrratud toidud, hea teenindus, mõnus muusika ning kus mulle meeldib sõpradega kokku saada. Iga nädal hüppan sealt vähemalt korraks läbi.”

Foto: Stina Kase
Foto: Stina Kase

Lounge Deja Vu live’iga oli noormees koheselt nõus, olenemata oma tihedast graafikust. Deja Vu’s astub laulja üles kittarrist Paul Neitsoviga, kellega esitavad lugusid nii maailmamuusika kui ka Eesti rokiklassikast nagu “Veenus”, “Are you gonna go my way”, “Poison”. Esitlusele tulevad ka rokkivamad lood Marguse äsjailmunud autoriplaadilt “Unleashed”.

Margus: “Deja Vu’s käin tavaliselt koos sõpradega õhtut nautimas ning kindlasti on nad kohal ka reedesel live’il!

Tahad rohkem tutvuda Margus Vaheri muusikaga? Külasta peo linki ning osale loosimises!

Deja Vu “Magnum Esitleb: Margus Vaher” toimub 23. jaanuaril algusega 21.00 ja juba laupäeval on lounge Deja Vu’s meeleolukas Instrumental Night, kus saab nautida trompetimuusikad Lauri Luidelt.

 

Head Uudised GoodNews