1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Mida toob vaatajatele telesügis?
Mida toob vaatajatele telesügis?

Mida toob vaatajatele telesügis?

Kanal 2 sõsarkanalite sügishooaeg toob teleekraanidele uued sarjad, intriigiderohked tõsielusaated, kinokunsti paremiku ning ka venekeelsed versioonid saadetest “Südamesoov” ja “Kodud rahaks”.

Канал 7 toob populaarsed eesti telesaated venekeelse vaatajani. Möödunud aastal jõudis Канал 7 ekraanile Eesti filmi- ja teleauhindadel parima päevakajasaate tiitli pälvinud telemagasini “Täistund” venekeelne versioon “Ровный час”. Uuel hooajal jätkab see värske sisuga esmaspäeviti kell 21.00.

“Ровный час”. Foto: Kanal 2

Teisipäeviti on kavas krimisaade “Криминальная неделя” (“Krimi”), mis hoiab vaatajad kursis kohalike politseiuudistega ning viib nad Eestimaa kuritegeliku maailma varjatud nurgatagustesse. Septembrist lisanduvad Канал 7 programmi veel kaks kodumaist hinnatud saadet: “Желание сердца” (“Südamesoov”) ja “Ремонт на сдачу” (“Kodud rahaks”).

“Vallaline kaunitar”. Foto: Kanal 2

Duo 4 programmis on olnud alati kindel koht mahlakatel tõsielusarjadel. Erandiks ei ole ka algav sügishooaeg, mil ekraanile jõuavad uued hooajad USA hittsarjast “Vallaline kaunitar”. Jätkuvalt on uute osadega ekraanil vaatajate lemmiksari “Kodus ja võõrsil”.

“Kodus ja võõrsil”. Foto: Kanal 2

Sügishooajal jõuab telekanali Duo 5 ekraanile uus põnevussari “Piirideta” (“No Limit”), kus valitsuse asutatud salapärane organisatsioon palkab surmavalt haige salateenistuse agendi, et võidelda kuritegevusega ja saada vastutasuks eksperimentaalne ravi. Lisaks saab algusest peale näha hinnatud sõjadraamat “Spartacus”. Kanali programmis jätkub ka menukas kassahiti kolmapäev, mis aitab nädala selgroogu murda hinnatud linateostega. Ekraanile jõuavad “Tarzani legend”, “Meg”, “Mad Max: Raevu tee” ning palju muud.

“Tarzani legend”. Foto: Kanal 2

Tugitoolidetektiivide meelispaik Duo 3 pakub põnevat sisu krimisarjade austajatele. Sügishooajal alustab uus ja põnev Stephen Kingi novelli põhjal valminud sari “Härra Mercedes” (“Mr Mercedes”), kus endine detektiiv püüab tabada haiglaslikku massimõrvarit.

“Härra Mercedes”. Foto: Kanal 2

Sügisest kostitavad telekanalid Filmzone ja Filmzone+ vaatajaid uuemate hittfilmide ning väärika klassikaga. Traditsiooniliselt on programm vürtsitatud auhinnatud Oscari-filmidega. Tele-esilinastuvad “Nüüd sa näed mind 2”, “Pahad emmed”, “Spencer” ja mitmed teised linateosed.

Noorematele vaatajatele pakuvad põnevat avastamist ja lõbusat meelelahutust telekanalid Kidzone ja Smartzone. Kidzone ekraanile jõuab populaarse noortesarja “Jessie” järjesari “Laagrisse veetud” (“Bunk’d”), mis on segu sõprusest, seiklustest ning kõigile tuntud suvelaagri traditsioonidest.

“Laagrisse veetud”. Foto: Kanal 2

Teismeliste ja ka vanemate rõõmuks alustab maailmakuulus animasari “Täiega draama: Saare-eri” (“Total Drama”), mis ühendab põnevuse ja huumori. Paroodia võtmes lahendatud sarjas jagatakse sealsed tegelased meeskondadeks ja neid pannakse proovile erinevates ülesannetes, mis on sageli inspireeritud tõsielusaatest “Ellujääja” (“Survivor”). Karakterid on ülepaisutatud ja esindavad erinevaid stereotüüpe.

Hariva ja meelelahutusliku noortekanali Smartzone’i programmi lisandub maailmakuulsa koomiksikunstniku Will Sliney saatesari “Joonistame koos” (“Draw with Will”). Marveli, “Ämblikmehe”, “Käpapatrulli” ja teiste joonisfilmide kunstik jagab oma uues saates näpunäiteid, kuidas jutustada lugusid kunsti abil.

Maailma parimaid komöödiasarju pakub telekanal Duo 6, kust näeb jätkuvalt uuemaid ja aegumatuid naerutajaid nagu “Noor Sheldon”, “Sõbrad”, “Kaks ja pool meest”, “Kuidas ma kohtasin su ema” ja palju teisi.

Head Uudised GoodNews