1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Millised saated toob ekraanile telekevad?
Millised saated toob ekraanile telekevad?

Millised saated toob ekraanile telekevad?

Alates esmaspäevast puhkeb õitsele TV3 värske telehooaeg. Kevad Kolmes on täis värvi, seiklust, üllatusi, huumorit, muusikat, intriige, põnevust, suuri saladusi ning loomulikult elevusega oodatud kohtumisi nii vanade kui ka täiesti uute eetritähtedega.

Igal õhtul kell 7 sõlmitakse päevasündmused kokku „TV3 uudistes“ Liina Kanarbiku, Marek Lindmaa, Sander Terrase ja Liisa Aadussoo juhtimisel. Mälumahu ja huumorisoone paneb proovile Kristjan Jõekalda argiõhtune „Kahevõitlus“. Teisipäeviti kõditab närvi uus megapõnev originaalsari „Valetamisklubi“. Kolmapäeviti käivitavad huumoritšakra Erkki Sarapuu ja „Võimalik vaid Tiktokis“ ning värskest vungist pungil „Eluga Hispaaniasse“.

Neljapäevaõhtuti paneb südame tuksuma „Kättemaksukontori“ 30. juubelihooaeg, kus õiglusel aitavad võidule pääseda Marion, Freya ja Lumi-Lee. Laululainel võluvad „Laula mu laulu“ uue hooaja staarid.  Reedeti kutsub Aafrika-tuurile Taavi Libe ja krapsakas taluperenaine sarjas „Taavi Mallega Aafrikas“ ning uues teleshows „Kolmekas“ krutivad hea tuju veelgi kõrgemale Grete Kuld, Andres Puusepp ja Jürgen Pärnsalu ehk kevade pööraseim trio.

Laupäeval saab maailma avastada koos värske reisisarjaga „Süda kohvris“ ning väikeseid ja suuri toovad jätkuvalt kokku traditsioonilised kogupereanimatsioonid. Nädalale kindlustab õnneliku lõpu „Stuudio. Nädal“ ning unustamatute üllatuste ja säravate etteastetega vaimustab kevade suurim saladus „Maskis laulja“.

Värskete teemadega jätkuvad kodumaised ajakirjanduslikud saated „Laser“, „Märgatud Eestis“ ja „Sotid selgeks“. Välismaiste seriaalide sõpru rõõmustavad „Sajandi armastus“, „Kirgede torm“, „Midsomeri mõrvad“ ning kokandushuviliste meeled vallutab uue hooajaga „Meisterkokk“.

KINO3 vahendusel pakub nii kodu- kui ka välismaiste kvaliteetfilmide valik nauditavaid hetki nii suurtele kui ka väikestele.

Uue hooaja põnevast programmist teeb haarava kokkuvõtte 5.märtsil kell 21.30 algav „Kevad Kolmes“ Jüri Pootsmanni juhtimisel. TV3 28. sünnipäeva auks jõuab vaatajateni 6.märtsil kell 21.00 erisaade „28 aastat Kolmega!“

ERISAADE! KEVAD KOLMES

Teisipäeval, 5. märtsil kell 21.30

Kevad toob TV3 eetrisse värsked tuuled! Kõiges uues paremini orienteerumiseks kutsub Jüri Pootsmann tuurile kevadsaadete telgitagustesse. Milliseid ettevalmistusi teeb Kristjan Jõekalda telemänguks „Kahevõitlus“, kuidas tunnevad ennast „Maskis laulja“ uued detektiivid ja milliseks kujuneb „Eluga Hispaanias“ osaliste elu, „Taavi Mallega Aafrikas“ reis või kuidas tunneb end Erkki Sarapuu uue saatesarja eel; sellele kõigele saab vastused erisaates „Kevad Kolmes“!

ERISAADE! 28 AASTAT KOLMEGA!

Kolmapäeval, 6. märtsil kell 21.00

Kolm on seltskond juba 28 aastat! TV3 sünnipäevale pühendatud suures erisaates kutsutakse teid kaasa haaravale lennule läbi kõigi nende aastate. Mis on olnud kõige üllatavamad, naljakamad ja erilisemad saated? Kuidas läheb TV3 säravaimatel eetristaaridel? Mis on juhtunud kaamera taga? Millistest saadetest-sarjadest räägitakse siiani legende? Mõnusad meenutused TV3 tähtede värvikatest lugudest ja põnevatest arhiivihetkedest võtab kokku Annely Adermann.

TV3 UUDISED

E-P kell 19.00

Ei mingit tühja kõmu, ainult uudised! TV3 uudistetoimetus võtab igal õhtul kell 7 operatiivselt ja asjatundlikult kokku olulisemad päevasündmused nii Eestist kui ka välismaalt. TV3 uudistetunni ankrud on Liina Kanarbik, Marek Lindmaa, Sander Terras ja Liisa Aadussoo, ilmainfot jagavad Margit Tali, Tair Helm ja Käty Piirisild ning reporterite ridades on Karl-Johannes Kõiv, Allan Muuk, Taigar Väärtmaa, Christina Veinberg, Marie Metsur, Tiina-Laura Kimmel ja Virgo Pärn.

TV3 Uudiste meeskond
Foto: TV3

MASKIS LAULJA

Alates 24. märtsist pühapäeviti kell 19.30

Kevade suurimatest saladustest säriseva ülipopulaarse teleshow neljas hooaeg toob rahva ette kümme laulvat staari, kes hittlugusid esitades end salapäraste kostüümide sees varjavad. Maskid hakkavad langema saadete lõpus, sest igal nädalal lahkub üks osaleja ja peab oma identiteedi avalikkusele paljastama. Seda, kes maskide sees peituvad, saavad nuputada nii televaatajad kodudes kui ka detektiivid otse stuudios.

Eda Ines Etti
Foto: TV3

VALETAMISKLUBI

Alates 12. märtsist teisipäeviti kell 21.30

„Valetamisklubi“ on uus kodumaine originaalsari – põnev, intrigeeriv, üllatavate sisupöörete ja suhteliinidega. Haarava loo käivitab noore ambitsioonika ajakirjanikuni jõudev vihje ministri kohta, kes väidetavalt olevat ahistanud alaealist tütarlast. Kuigi tõde võib olla hoopis mujal ja tegelikkus kordi keerulisem, kui asjad tunduvad, algab kirglik nõiajaht ministrile, et tema elu täielikult hävitada ja mees tühistada. Tuntud näitlejate kõrval teevad sarjas kaasa ka paljud noored talendid.

Valetamisklubi kolmik
Foto: TV3

KOLMEKAS

Alates 15. märtsist reedeti kell 21.00

„Kolmekas“ on TV3 uus hoogne teleshow, kus läbi huumori võetakse ette teemad, mis eestlastele just praegu korda lähevad. „Kolmeka“ juhid on Star FM hommikuprogrammist tuttavad Grete Kuld, Andres Puusepp ja Jürgen Pärnsalu, kes moodustavad heas mõttes ohjeldamatu trio. Nad ei karda esitada oma külalistele ootamatuid küsimusi, võtta vastu enneolematuid väljakutseid ega ka enda üle nalja heita. Saadet vürtsitavad elav muusika, lõbusad sketšid ja lahedad mängud. Kevade pööraseimast triost saab reedeõhtute parim kaaslane!

Kolmekas
Foto: TV3

TAAVI MALLEGA AAFRIKAS

Alates 8.märtsist reedeti kell 20.00

Telekevade kõige ägedamas reisisarjas „Taavi Mallega Aafrikas“ võtab koos Taavi Libega värvika seikluse Ghanasse ette naine, kes pole kunagi varem reisimas käinud – taluperenaine Malle. Kohapeal saab kiirelt selgeks, kas tarmukal Eesti naisel tekib kultuurišokk või tundub tuhandete kilomeetrite kaugusel elatav elu lihtsalt suurepärane. Igal juhul hakkab juhtuma ning selle kõige taustal saab osa Ghana rahva traditsioonidest, eluviisidest, muredest ja rõõmudest.

Taavi Mallega Aafrikas
Foto: TV3

KAHEVÕITLUS

Alates 4. märtsist E-R kell 18.30

Haarav kodumaine mälumäng „Kahevõitlus“ Kristjan Jõekalda juhtimisel naelutab vaatama ning paneb ka kodudes kirglikult kaasa nuputama. Saates on vastamisi kaks mängijat, kelle ette seatakse küsimused vastusevariantidega, millest õigeid on seitse. Õigesti vastanu saab jätkata kuni eksimuseni, ent alati võib taktikalise lisavõimalusena vastamiskorra ka konkurendile loovutada. Kevade põnevaim duell kostitab teadmiste, nalja ja põnevusega igal argiõhtul enne uudistesaadet.

Kahevõitlus
Foto: TV3

STUUDIO. NÄDAL

Alates 10. märtsist pühapäeviti kell 18.00

Nädalale kindlustab meeleoluka lõpu „Stuudio“ meeskond, kes toob eetrisse elu ja melu olulisematelt sündmustelt ja juhtumistelt, korraldab vaatajate kaasabil lõbusaid eksperimente ning uurib, mis toimub telemaailma telgitagustes.

KÄTTEMAKSUKONTOR

Alates 7. märtsist neljapäeviti kell 20.00

Eesti armastatuim krimikomöödia „Kättemaksukontor“ on jõudnud 30. juubelihooajani, mil jätkatakse ikka hoogsalt, seikluslikult, koomiliselt ning nagu Marionile, Freyala ja Lumi-Leele omane – veidi üle võlli minnes. Kättemaksukontori detektiivid võitlevad väga erinevate kurikaeltega ja lahendavad komplitseeritud juhtumeid. Intriigid ja ootamatud süžeepöörded pakuvad põnevat kaasaelamist. Juubeli auks kaasatakse sarja ka mitmeid tuntud isikuid ja legendaarseks saanud tegelasi.

LAULA MU LAULU

Alates aprillist

Taas toob „Laula mu laulu“ toob Kernu mõisakompleksi seitse armastatud lauljat, kes asuvad koos mõnusalt aega veetma ning üksteise hittlugusid harjutama, et need siis värskes stiilis ja esituses ette kanda. Sel hooajal osalevad sarjas Stefan Airapetjan, Jalmar Vabarna, Siiri Sisask, Anett Kulbin, Tom-Olaf Urb ehk Reket, Stig Rästa ja Grete Paia.

VÕIMALIK VAID TIKTOKIS

Alates 13. märtsist kolmapäeviti kell 21.00

Elame ajal, mil iga päev toob avastamiseks uut ja põnevat ning seda eelkõige tänu erinevatele inimestele, kes argielu hallusesse igal võimalusel mahlakust ja vürtsi lisavad. Just neid inimesi, kel on hämmastav mõttelend ja veel suurem võimekus oma uskumatuid ideesähvatusi ellu viia, tutvustab Erkki Sarapuu uues saatesarjas „Võimalik vaid TikTokis”.

Erkki Sarapuu
Foto: TV3

SÜDA KOHVRIS

Alates 16. märtsist laupäeviti kell 18.00

Uue reisisarja rännakud lähevad otse südamesse ja hinge ning seda kindlasti tänu eriliselt sümpaatsetele saatejuhtidele, kes teavad, et just süda on see, mis palub end kohvrisse panna ja lausa nõuab, et ette saaks võetud mõni teekond, kus varem pole käidud. Kui Jaan Tätte lendab südame sunnil Portugali, siis Valdur Mikita otsib vaikust Vahemeres asuvalt Syrose saarelt – ja see on alles reisiseikluste algus!

Valdur Mikita
Foto: TV3
Head Uudised GoodNews