1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Millist naist Sina ihaldad?
Millist naist Sina ihaldad?

Millist naist Sina ihaldad?

Juba täna selgub Kanal 2e lõbusas meelelahutussaates “Mehed ja naised”, milline naine Sa oled või millist naist Sa endale tahaksid.

Lõbusa teadmistepõhise meelelahutussaate “Mehed ja naised” külalisteks on sel korral Henrik Normann, Aivar Riisalu, Martin Parmas, Kristiina Raudsepp, Marina Riisalu ja Gerli Padar. 

Saatejuhid Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere püüavad leida vastuseid sellistele küsimustele nagu mida räägivad mehe tantsuliigutused tema kohta? Kes on autos parem kaasreisija, kas mees või naine? Kumb sugupool teeb teisele rohkem etteheiteid? Kes võtab majas aga rohkem ruumi? Suur test aga selgitab, milline naine Sa oled, või juhul kui oled mees, siis millist naist Sa endale ihaldad.

“Mehed ja naised” on lõbus stuudiosaade meeste ja naiste rabavatest erinevustest. Säravas saates kohtub hariv populaarteadus lõbusa mängulisusega. Stuudios mängitakse, kommenteeritakse, eksperimenteeritakse ja vaieldakse tuliselt, seda ikka selleks, et mõista, miks naised ja mehed on nõnda erinevad. Saatesse on pikitud ka toredaid videolõike erinevate katsete ja näitlike selgitustega.

“Mehed ja naised” kutsub ka kõiki televaatajaid saates kaasa lööma, sest igas saates viiakse läbi ka test, mille tulemusena selgub, kas sinu mõttemaailm on naiselik või mehelik – sõltumata sellest, mis soost sa tegelikult oled.

Lõbus meelelahutussaade “Mehed ja naised” on Kanal 2 eetris neljapäeviti kohe pärast “Reporterit” kell 20.00

Head Uudised GoodNews