Avaleht Minu muusika MINU MUUSIKA I Kai Oja
MINU MUUSIKA I Kai Oja

MINU MUUSIKA I Kai Oja

Täna jagab heade uudiste portaali uues rubriigis “Minu muusika” muusikat eduõpetuse juhendaja Kai Oja. Ta sõnab, et tema muusikamaitse on ajas väga palju muutuv. “Kui mina arenen, siis areneb ka minu muusikaline maitse, või see, mida parasjagu tunnen, et kõnetab mind,” räägib ta ja lisab, et muusika on tema jaoks olnud alati oluline, sest mulle väga meeldib tantsida. Viimasel aastal on Kai muusikat kuulanud energia saamiseks, sageduse tõstmiseks. Lisaks mõjutavad  tema  muusikalist maitset tema kolm poega, kes tutvustavad talle tänapäeva muusikat. See on Kai sõnul täiega lahe!

Head kuulamist!

Seda lugu kasutab Kai visualiseerides, aitab luua hea tunde ja päriselt sisse minna pilti, mida ta soovib enda ellu luua.

Hästi mõnuse energiaga lugu, rahustab ja teeb rõõmsaks samal ajal.

Selle loo järgi Kai tantsib ja laulab kaasa.

Seda lugu kuulab ta, et endale meelde tuletada, et tema ise peab alati otsustama ja oma elu eest vastutuse võtma.

See lugu tuletab Kaile meelde jääda iseendaks ja samas liikuda edasi selle poole, mida ta tahab ja et piire ei ole!

Sellega saab pea tühjaks. Kai sõnab, et laulab ja tantsib kaasa, Nublu on nii andekas!

See lugu tuli ja jäi. Kai jaoks ajatu klassika. Sõnum sobib täiega ka tänasesse päeva.