1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. N.O.O.B avaldas video “Kõik kordub taas”
N.O.O.B avaldas video “Kõik kordub taas”

N.O.O.B avaldas video “Kõik kordub taas”

Rokibänd N.O.O.B avaldas singli „Kõik kordub taas” ja sellele filmitud muusikavideo.

Laulu autori Mikk Tivase sõnul räägib lugu sõltuvustest ja asjadest, mis hoiavad inimesi elus ühe koha peal. “Meil kõigil on elus keegi või miski, mis meile hästi ei mõju ja meid justkui vee alla tirib. Samas ei suuda me sellest kuidagi ka loobuda. Tuleb uus päev ja kõik kordub jälle,” selgitas Tivas.

Loo idee küpses Mikk Tivase peas mitu aastat: “Ühel hetkel jõudis kätte hetk, mil loo sõnad hakkasid justkui paberile voolama ja siis valmis singel juba väga kiiresti. Usun, et igaüks oskab loo sõnumiga samastuda ja leiab sellest enda jaoks isikliku tähenduse”.

Muusikavideo filmiti Tallinnas Põhjala tehase koostöös produktsioonifirmaga United Dream Studios. Video produtsendiks on Katrin Hinrikus-Karu, režissööriks Egert Karu ja tantsijaks Marta Jorits. Muusikavideos räägib peategelast kehastav Marta läbi tantsu loo igatsusest, kurbusest ja vihast, mis kaasneb võimatu armastusega.

Bänd loodi põhimõttel, et kõik liikmed on kaasatud lugude loomise protsessi ja koos otsustatakse, mis repertuaari jõuab. Varem on ilmunud kolm singlit: “Tormipüüdjad”, “Saatust suunates” ja “Tuleleek”. Koosseisul on plaanis välja anda ka album.

Head Uudised GoodNews