1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. NAABRIST PAREM! „Naabrist parem“ 2. saate võitsid Elsa ja Hanna
NAABRIST PAREM! „Naabrist parem“ 2. saate võitsid Elsa ja Hanna

NAABRIST PAREM! „Naabrist parem“ 2. saate võitsid Elsa ja Hanna

IMG_3879 (2)Selgus, et peale Hanna ei olnud varem keegi naabritest pahteldamisega päriselt kokku puutunud. Kuid nagu teada, siis meistriks saab ainult harjutades. Kõige keerulisemaks ülesandeks osutus paberist vuugilindi seina saamine nii, et see pahtlikihi all lokkima ei hakkaks. Raskusi valmistas ka nurgaprofiili paika panekuks õige hulga pahtli kasutamine.

Žüriis olnud Triin Türk ja Hausersi objektijuht Eero Sillandi tõmbasid seintele suured erksavärvilised ristid kohtadele, kus naabrid tööhoos vea olid teinud. Kisti lahti seest tühjaks jäänud nurgad ja tõmmati maha valesti paigaldatud vuugilindid – mitme paari kahe tunni töö tunnistati kõlbmatuks. Kas on lootust, et keegi neist järgmise nädala jooksul ise terve oma korteri pahteldamisega üldse hakkama saab?

Pahteldamisvõistluse välja selgitamine ei kujunenud aga nii lihtsaks kui arvata võis. Võrdselt miinuseid said põlvakad Grete ja Karl ning tõhusad naised Elsa ja Hanna. Punktid kaldusid aga Elsa ja Hanna kasuks, sest nende seinale ei tehtud ühtki märget ning mõlemad oma miinused teenisid nad töövahendite puuduste eest.

võitjad

Võidu eest saadud auhind oli tõeliselt kadestamist väärt. Elsa ja Hanna võivad nüüd terve nädala rahulikult sisekujunduse peale mõelda või puhata, sest nende eest teevad kogu pahteldamistöö ära Hausersi professionaalsed maalrid.

Napilt teisele kohale jäänud Grete ja Karli jaoks oli selline tulemus tõsine löök, sest nende remondiaeg on eriti hinnaline. Kuna Karl on suurema osa nädalast teises Eesti otsas tööl, siis on neil pahteldamistööde lõpetamiseks aega vaid kaks päeva. Kas tööd nii kiiresti lõpetada on üldse võimalik? Teistel paaridel on aega vähemalt kolm korda rohkem.

Võistluse tõelisteks kaotajateks jäid seekord Triinu ja Tanel, kelle igas vuugilindis oli viga ning lahti tuli kiskuda ka seina välisnurk. Nende ülesandeks on nüüd naabreid järgneva nädala jooksul vajadusel transpordiga aidata.

Head Uudised GoodNews