1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA! „Naabrist parem“ saates läheb hulluks pahteldamiseks
TÄNA! „Naabrist parem“ saates läheb hulluks pahteldamiseks

TÄNA! „Naabrist parem“ saates läheb hulluks pahteldamiseks

IMG_3879Kui eelmises saates õnnestus naabritel oma käte ja riiete määrimisest pääseda, siis seekord see enam niisama lihtne ei ole. Algab pahteldamine!

Esmalt tuleb igal paaril välja valida 5 pahteldamiseks vajalikku töövahendit. Tegutsema peab kiiresti, sest otsustamiseks on aega vaid 5 minutit.

Grete on Karli esimeses mängus aga üksi võistlema jätnud – kas see toob neile pigem kasu, sest Karl on kiire poiss, või kahju, sest ta peab otsuse langetama üksi?

Vaid ühel paaril õnnestub valida Bauhofi valikust pahteldamiseks täpselt õiged asjad, kõigil teistel on midagi puudu ning see hakkab mõjutama nende pahteldamise kvaliteeti ja kiirust. Terve seina vuukide, nurkade ja kruvipeade pahteldamiseks antakse naabritele aega 2 tundi.

Aeg võib küll pikk tunduda, kuid hakkab võistluse alates kiirelt lendama. Iga vea eest, mis pahteldamisel tehakse, saab naabrite paar ühe miinuspunkti. Kellel on kõige rohkem miinuseid, jääb kaotajaks. Kui mõne töövahendi juurde küsimine tundub hädavajalik, saab ka selle eest miinuspunkti.

Hanna-Elsa

Pahteldamisvõistlusel selgub ka, kumb daam naistepaaris peab edaspidi võistlema mehe rollis. Hanna jätab otsustamise Elsale, sest tegemist on siiski tema korteriga. Kohe on tal aga ka põhjust oma valikut ka kahetseda.

Pahteldamise kvaliteeti hakkab hindama karm žürii – ehitusmeister Triin Türk, kes jagas eelmises saates naabritele pahteldamisnippe ja Hausersi objektijuht Eero Sillandi, kes peab ka võistluste väliselt igale tehtud tööle oma kriitilise pilgu peale viskama.

Saame lähemalt tuttavaks Triinu ja Taneliga. Triinu peab ennast ekstra-emotsionaalseks inimeseks, keda tema kihlatu Tanel mõnusalt tasakaalustab. Noorpaarile meeldib väga koos plaane pidada ja meisterdada. Ka praeguses korteris on nad palju oma kätega teinud. Oma trumbiks peavad nad lõputut töökust, mis on neid siiani iga eesmärgini viinud.

Samuti teeme tutvust Grete ja Karliga, kes peavad praegu oma elu Tallinna ja Põlva vahel jagama ning ootavad pikisilmi oma kodu soetamist, et saaksid viimaks ometi koos elada. Grete on virk grimeerija, kes jõuab pea igapäevaselt nii “Ringvaate” telgitagustesse kui kaasa lüüa paljudes muudes põnevates projektides. Karl töötab praegu Põlvas ehitajana, kuid unistab treeneriametist. Eelmisel suvel õnnestus tal fitnessivõistluselt koju tuua oma esimene võit.

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=725475″]

„Naabrist parem“ on TV3 eetris täna kell 20.00 algusega.

Head Uudised GoodNews