1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. NAABRIST PAREM! “Naabrist parem” esimene saade tõi osalejates välja juba ka emotsionaalsema poole
NAABRIST PAREM! “Naabrist parem” esimene saade tõi osalejates välja juba ka emotsionaalsema poole

NAABRIST PAREM! “Naabrist parem” esimene saade tõi osalejates välja juba ka emotsionaalsema poole

NP6Esimese võistluse – võtmemängu – võitis hiidlaste paar. Nende auhinnaks oli üllatuslik võimalus saada endale soovi korral mõne teise paari korter. Kuna hiidlaste algne kujundusidee oleks paremini sobinud kõrvalkorterisse, mille olid endale saanud Triinu ja Tanel, mõtlesid Elerin ja Mart selle võimaluse üle pikalt ja põhjalikult. Teiste naabrite suureks kergenduseks otsustasid hiidlased jääda siiski oma esialgsesse korterisse.

Pinget kruvinud võimalus, et Triinu ja Tanel peavad esimesest hetkest südamelähedaseks saanud korterist loobuma, lõi paari päeva algusesse esimesed emotsionaalsed noodid. Siiski õnnestus neil end koguda ning täie hooga võistlusi jätkata.

Saate lõpuvõistluse panidki kinni just Triinu ja Tanel, kes joonistasid oma seinale korteri sisekujunduse ning lisasid sellele omapärase humoorika noodi. Nagu selgus, oli ülesanne nende jaoks tegelikult erakordselt lihtne – olid nad ju juba enne saatesse tulekut oma kodu millimeetri täpsusega paberile üles joonistanud. Auhinnaks said nad oma esimese kuldse võiduroseti ning Makita maki, millega oma remondipäevi lõbusamaks muuta.

NP3

Elsa ja Hanna said kohe pärast korterisse sisse pääsemist hämmastava pettumuse osaliseks – nende oodatud kolme toa asemel oli korteris tube vaid kaks. Kuhu Elsa siis lastetoa paigutama peaks? Kiire arutelu järel jäid Elsa ja Hanna endale kindlaks – võistlusest ei loobuta ja pakutakse teistele naabritele konkurentsi kuni võiduka lõpuni! On ju alati võimalus unistuste korter võidu korral maha müüa ning saada siiski ettemaks Elsa päris oma kolmetoalise kodu ostuks.

“Naabrist parem” esimest osa näeb SIIT!

Head Uudised GoodNews