1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Nädalalõpp Kanal 2ga” täna: kuidas president Lennart Meri käis Pädastes lipuvardaid kontrollimas!
“Nädalalõpp Kanal 2ga” täna: kuidas president Lennart Meri käis Pädastes lipuvardaid kontrollimas!

“Nädalalõpp Kanal 2ga” täna: kuidas president Lennart Meri käis Pädastes lipuvardaid kontrollimas!

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Täna kell 21:30 on Teet Margnal ja Kristjan Jõekaldal saates “Nädalalõpp Kanal 2ga” külas kaunis lauljatar Maarja-Liis Ilus, Pädaste mõisa peremees Imre Sooäär, näitleja Henrik Kalmet ja showmees Venno Loosaar.

Lauljatar Maarja-Liis Ilus meenutab, kuidas ta laia maailma pääses, suure plaadifirmaga lepingu tegi ja korraga Jaapanist end leidis. Kristjan mäletab hästi oma esmakohtumist Maarja-Liisiga, kes pidas Kristjani lihtsalt tüütuks fäniks. Ka saatejuht Teedul on siia pajatada oma lugu enda suurest Ameerika unistusest ja kuidas see kolinal kokku kukkus.

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Teine saatekülaline on suurepärase maitse- ja muusikameelega riigikogu liige ja mõisnik Imre Sooäär, kes naerutab stuudiopublikut lugudega oma Pädaste mõisa väisanud kuulsustest. Üks eriti lustakas lugu meenub Sooäärele seoses sellega, kuidas president Lennart Meri Pädaste mõisa lipuvardaid kontrollimas käis.

Noor näitleja Henrik Kalmet ja Kristjan Jõekalda räägivad sellest, kuidas neil on tulnud käsu peale rahvale nalja teha. Kalmet tõestab, et vähemalt tema on naljaga “sina peal”. Milles see väljendub, sellest annab aimu karp mune ja lahing. Stuudios on ka teine, veidi pikema staažiga koomik, Eesti esimene kasvujälgija – Venno Loosaar.

Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade “Nädalalõpp Kanal 2ga” on Kanal 2 eetris juba täna kell 21:30.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=19911&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews