1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. NAISTELE! Suur Eesti näkkide välimääraja – milline seitsmest oled Sina?
NAISTELE! Suur Eesti näkkide välimääraja – milline seitsmest oled Sina?

NAISTELE! Suur Eesti näkkide välimääraja – milline seitsmest oled Sina?

Näkk2Ajal, mil Nokia on põrmu varisenud, on meie ainsaks lootuseks siin Maarjamaal jäänud Eesti naiste ilu! Nüüd on aeg seda kõigile süvateaduslikult tutvustada. Humoorikas KolmeDok pakub rohkelt ürgset silmailu ja tõestab taas, et igavikulised väärtused on maailmas kõige olulisemad. Täna kell 20.30 läheb TV3 eetrisse humoorikas KolmeDok “Eesti näkkide välimääraja”, kuid juba praegu on sul võimalus tuvastada, milline näkk oled Sina või su kallim, et siis õhtul tele-eetri abil võrrelda, millised on su “liigikaaslased”!

Tõenäoliselt on igaüks käinud vähemalt ühes Näkilinnas. Kui te seni ei ole osanud Näkki oma silmaga tuvastada, siis peale saadet olete läbinud Näkkide välimääraja baaskursuse ning suudate vaevata palja silmaga Näki teiste seast ära tunda.

Tallinna Näkk – Glamuurnäkk, kes käivitub kaua, kuid kord juba käima saades on teda pea võimatu pidurdada. Pidevad Facebook’i sissekirjutused vastavatud lounge’id, instagram ja kõik muu, mis särab kui kuld, on meie glamuurnäkile must have .

Tartu Näkk – Armastatud boheemnäkk, kes lausa peletab lolli eemale ja imab endasse kõiksugu teadmisi nagu švamm, teab, et on sexy…and she knows it…

Kultuurnäkk, kellel on kindlad põhimõtted- proovi ära võtta õlu ja Toomemägi…ning näed koheselt hambaid! Käitub kui intellektuaal ning ta nurrub sul süles, kui Tartu parim kiisu.

Näkk1

Kuressaare Näkk – Kena õ- ja tõõnäkk, ei karda teha tööd, sest mingi mees ütles, et siis tuleb ka armastus – ei teagi, mis mees see oli, aga mandrimehe moodi ta välja nägi. Kuna meesisenditega külvatud hoovused käivad Saaremaal soojal aastaajal, siis ülejäänud osa aastast käib kibe ettevalmistus. Nii et mehemürakad – olge valmis, nii mõnigi teist suvisel ajal Saaremaad külastades avastab end hommikul näkilõksust.

Pärnu Näkk – Alohanäkk armastab merd ja kõike seda millega mere peal liikuda saab. Hipiks oleks teda palju nimetada, kuid üks chill chick on ta kahtlemata.

Sarnaselt Glamuurnäkile meeldib ka Alohanäkile flirt, kuid tehnika on kardinaalselt teine. Vaadates tema riietusstiili, meiki ja jalanõusid tuleb kohe meelde fraas less is more… seega, kellele meeldib vaadata ilusaid kalu, kuid süüa neid ei julge, siis Pärnu on selleks õige koht, enne aga tuleb näkk vest kätte saada.

Diskonäkk

Rakvere Näkk – Diskonäkk, kes elab ilusas mullis oma ilusat elu koos oma ilusate sõpradega. Teda EI huvita ega mõjuta kuidagi see, mis pealinnas toimub. Aastad 1995-1996 olid Diskonäki jaoks murrangulised, just siis Maarja oli Ilus ja Code One oli äsja alustanud oma tegevust. Esimesed suvetuurid jõudsid otsapidi Rakverre ja tundub, et ole siiani lahkunud. Näkile meeldib laulda ja kui Diskonäkk suu lahti teeb, on ka kõige kärarikkamad mehehakatised paugust vait. Ta on väga siiras, armas ja lahke.

Parvnäkid2

Kärdla Näkk – Parvnäkid on teistest julgemad ja seda väga loomulikul põhjusel – koos on alati julgem. Nad on viisakad, ei tiku ise peale, kuid sellegipoolest on oma hurmava iseloomuga purustanud miljoneid südameid. Näkid säravad eredamalt kui Kõpu tuletorn, unistavad rohkem kui Martin Luther King ise, kuid lasevad meesisenditel omapäi tegutseda. Näkk on ehk liigagi usaldav, seega püüdke tema usaldust mitte kuritarvitada, muidu on Kärdla Näkk valmis võitlema.

Pommnäkk3

Võru Näkk – Pommnäkk, kes on truu perenaine ja teab, mis mees maksab, kui palju neid Võrus on ja mis nendega peale hakata. Käitub nagu daam tänaval, veohobune põllul ja metskass voodis. Ta pigem remondib katust või vahetab purunenud autorehvi kui istub internetis ja lööb aega surnuks. Pommnäkk on midagi sellist, mida juba naljalt Tallinnas ei kohta!

KolmeDok „Eesti näkkide välimääraja“ TV3-s täna kell 20.30.

Head Uudised GoodNews