1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. Näosaate finaali külaliskohtunik on selgunud!
Näosaate finaali külaliskohtunik on selgunud!

Näosaate finaali külaliskohtunik on selgunud!

Tanel Padar SNKT 1 hooajalJuba eeloleval pühapäeval koguneb terve Eestimaa telerite ette, et hinge kinni pidades ja samas naeru lagistades jälgida TV3 „Su nägu kõlab tuttavalt“ finaali. Kolmanda hooaja lõpushow tuleb suurejooneline ning üllatusterohke. Tänaseks on selgunud ka finaali külaliskohtunik.

Kohtunike Tanja Mihhailova, Olav Osolini ja Andrus Vaariku kõrvale istub armastatud laulja ja ka ise näosaate möllu läbi teinud Tanel Padar. Kõigil kohtunikel on finaalsaates võimalus paroodianumbreid kommenteerida, kuid võitja valib seekord rahvas.

Põnev on ka see, et hooaja lõpusaateks otsustasid finalistid ise, keda nad kehastavad. Liis Lemsalust saab Michael Jackson, Kristel Aaslaid muutub printsess Elsaks animafilmist „Lumekuninganna ja igavene talv“ (Frozen), Lauri Liiv astub rahva ette Michael Bubléna, Mart Müürisepast saab Jaak Joala.

Loomulikult astuvad „Su nägu kõlab tuttavalt“ finaalis vaimustavate numbritega üles ka Jan Uuspõld, Luisa Värk, Marju Länik ja Uku Suviste ning oodata on üllatusetteastet Koit Toomelt ja Ott Leplandilt.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ finaal alustab TV3 otse-eetris pühapäeval kell 19.30.

VAATA KA EELKLIPPI!

[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=494321″]

Head Uudised GoodNews