1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. Näoshow erisaade paljastab finaalinumbrid ja kuulsuste kommentaarid!
Näoshow erisaade paljastab finaalinumbrid ja kuulsuste kommentaarid!

Näoshow erisaade paljastab finaalinumbrid ja kuulsuste kommentaarid!

Kevade armastatuima teleshow „Su nägu kõlab tuttavalt” pühapäevases finaalieelses erisaates paljastavad finalistid Tanel Padar, Evelin Võigemast, Tanja Mihhailova ja Getter Jaani, kelleks nad kehastuvad 5. mail suures finaalis. Veel selgub, mida arvavad parodeeritud staarid enda jäljendamisest ja kuidas sündisid keerukamad grimmid.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ erisaade teeb ka tagasivaate kõikide osalejate eredamatele esitustele, mida kommenteerivad nii osalejad ise kui ka nendega proovisaalis vaeva näinud laulu- ja liikumisõpetajad. Samuti saavad sõna finalistide sõbrad ja lähedased.

Getter Jaani poiss-sõber Ott-Sander Palm uskus Getteri õnnestumisse igas saates. „Kuna Getter laulab ja tantsib nii hästi, siis mina olin temas kindel. Pigem tuli tal endal iga saate eel enesekindlus üles leida,“ meenutab Ott-Sander Palm. Paljude teiste seas räägivad erisaates oma muljetest ka Getteri ema Katre Jaani, Tanel Padari õde Gerli Padar, Tanja elukaaslane Mikk Saar ning Evelini Võigemasti kolleegid Tallinna Linnateatrist. Evelini võimest jäljendada niivõrd erinevaid hääletämbreid on hämmingus nii näitlejatest kolleegid Maiken Schmidt ja Jan Uuspõld kui ka Evelini poolt parodeeritud Heli Lääts.

Lisaks Heli Läätsele saab teada, mida arvavad enda parodeerimisest Getter Jaani, Villu Tamme, Üllar Jörberg, Marju Länik, Ithaka Maria, Maarja-Liis Ilus,  Koit Toome ja  Cool D.  Selgub ka, kas Kalmer Tennosaar Karl-Erik Taukari kehastuses ikka meenutas Liina Tennosaarele oma isa.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ finaalieelne erisaade on TV3s pühapäeval kell 20.00.     

VAATA KA SAATE EELKLIPPI:

https://play.tv3.ee/play/308063/?autostart=true

Head Uudised GoodNews