1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Oleg Pissarenko annab reedel suure soolokontserdi “Armastuse muusika”
Oleg Pissarenko annab reedel suure soolokontserdi “Armastuse muusika”

Oleg Pissarenko annab reedel suure soolokontserdi “Armastuse muusika”

Karismaatiline helilooja ja muusik Oleg Pissarenko andis välja oma esimese sooloplaadi „Armastuse muusika“, mille suur esitluskontsert on sel reedel, 20. septembril Tallinnas Alexela kontserdimajas.

Plaadi salvestuse kohaks valis ta oma pikaaegse kodulinna Tartu. Live-kontsert Eesti Rahva Muuseumis sõpradele aitab tema sõnul tabada plaadile õiget tunnet, mis sobib armastuse energiast sündinud paladega. Laval mängib ta akustilist ja elektrilist kitarri ning elektriklaverit.

Sooloplaadil räägib tema lugu „Armastusest piisab” armastuse tervendavast ja ravivast toimest, „Nostalgia“ on tema sünnilinnast Narvast, ta on pühendanud muusikat ka oma lähedastele, loodusele, ülevatele tunnetele ja ka teispoolsusele, heledale tunnelile, kus ta otsapidi ära käis.

Kontserdi vaheajal ja lõpus on annetuskastidega kohal vähiravifond “Kingitud elu”. “Nad pöördusid ise minu poole ja olen selle üle väga rõõmus,” ütleb Pissarenko. „Head saab teha iga päev. Ka minu eesmärk on areneda iga päev paremaks inimeseks.“

Kontserdi piletid on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews