1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. „Pargikontserdid Ravila pargis“ kutsus kokku üle 400 inimese
„Pargikontserdid Ravila pargis“ kutsus kokku üle 400 inimese

„Pargikontserdid Ravila pargis“ kutsus kokku üle 400 inimese

Fotod: Endel Apsalon

Eile õhtul sai avalöögi Nõmme suvine kontserdisari „Pargikontserdid Ravila pargis“, mille avasid Riho Sibul ja Vladislav Koržets. Kontserdi eel rääkis publikule Nõmmega seotud põnevatest seikadest kultuuriloolane Piret Loide.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul oli meeldiv üllatus, et vaatamata pisut vihmasele õhtupoolikule tuli muusikat ja muhedaid tekste nautima rohkem inimesi kui esialgu oodata julgeti. „Nüüd on selge, et Ravila parki mahub enam kui 400 inimest. Oli tore näha, et üritusele tuldi koos peredega. Kaunid kontserdid rikastavad kindlasti Nõmme suvist kultuurielu,“ ütles linnaosavanem.

Lõuna ja Ravila tänava nurgal asuv Ravila park on 2007. aastast riikliku kaitse all. Sarja „Pargikontserdid Ravila pargis“ raames esinevad seal suvel tuntud muusikud. Juulis esitab pargis oma laule ja luuletusi Jaan Pehk. Sarja lõpetavad augustis Laura Põldvere ja kitarrist Kusti Lemba.

Kontserdid on kuulajatele tasuta. Ravila park asub aadressil Ravila 13. Kontserdile tasuks tulla jala, ratta või ühistranspordiga. Kohale saab bussidega nr 14, 18 ja 33 (Nurme peatus) või rongiga (Nõmme peatus).

Järgmised kontserdid Ravila pargis:

  • 5. juuli kl 19, Jaan Pehk – Orelipoiss
  • 9. august kl 19, Laura Põldvere ja Kusti Lemba
Head Uudised GoodNews