1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. PEREPÄEV JÄÄAJA KESKUSES! Jääaja Keskus tähistab kolmandat sünnipäeva perepäevaga
PEREPÄEV JÄÄAJA KESKUSES! Jääaja Keskus tähistab kolmandat sünnipäeva perepäevaga

PEREPÄEV JÄÄAJA KESKUSES! Jääaja Keskus tähistab kolmandat sünnipäeva perepäevaga

Jääaja Keskus tähistab kolmandat sünnipäeva perepäevagaJuba sel reedel tasub kõigil seada sammud Tartumaale. 10. juulil kella 11st kuni kella 19ni toimub Saadjärve kaldal asuvas Jääaja Keskuses perepäev. Tegevust jagub nii keskusesse kui ka selle ümbrusesse – parvesõidud, purjejahisõidud, sukeldumised ja vesirattad Saadjärvel. Batuudid, näomaalingud ja õhupallid lastele. Keskuses toimuvad tasuta eesti- ja venekeelsed ekskursioonid. Jagatakse sünnipäevatorti ning perepäev lõpeb superstaar Liis Lemsalu kontserdiga.

Jääaja Keskus on populaarteaduslik meelelahutuskeskus, mis tähistab 10. juulil juba kolmandat sünnipäeva perepäevaga, kus on mõeldud nii pere pisematele kui ka täiskasvanutele. Sünnipäeva pidu algab kell 11 koos keskuse avamise ja kohalike võimlemisklubide esinemisega. Kohal on näomaalijad, vesirattad, Vudila batuudid, sukeldumisklubi Maremark ning Saadjärve jahtklubi purjejahid. Kogenud giidide käe all toimuvad parvesõidud Saadjärvel ning tasuta eesti- ja venekeelsed ekskursioonid kogu keskuses. Külastajatele pakutakse ilusa kitarrimuusika saatel sünnipäevatorti ning päeva lõpetab superstaar Liis Lemsalu kontsert Saadjärvel. Terve päeva jooksul on avatud kohvik. Keskuse pileti hind sünnipäeval on kolm eurot.

Jääaja Keskuse tegevjuht Toomas Klaarman: „Varasematel aastatel on huvi sünnipäeva vastu olnud suur ning külastajaid on olnud üleootuste palju. Ka sel aastal ootame nii korduvkülastajaid kui ka neid, kes meie keskuses varem käinud pole. Eelnevate aastate tagasiside meie sünnipäeva üritustele on olnud ääretult positiivne. Lubame, et ka sel aastal ei pea keegi pettuma! Kes aga 10. juulil sünnipäevapeole ei jõua, siis Jääaja Keskus on avatud iga päev kella 11st kella 18ni. Teid ootavad meie põnevad ekspositsioonid ning harivad parvereisid Saadjärvel.“

Alates juunikuust töötab Jääaja Keskuse turundusjuhina Sigrid Sepp, kes on ka üks sünnipäeva korraldajatest: „Jääaja Keskuse suurim eelis on see, et siin leiavad tegevust igas eas inimesed. Väga mitmetest peredest on saanud meie regulaarsed külastajad, sest laste kasvades muutuvad nende huvid ning meie juures avastavad nad igal aastal enda jaoks midagi uut. On ka selliseid vahvaid peresid, kes käivad lastega lihtsalt meie mängukoopas mängimas. Selleaastane sünnipäev toimubki just perepäeva võtmes – midagi igas vanuses külastajatele.“

2012. aasta turismiobjektiks ja aasta keskkonnateoks valitud Saadjärve kaldal paiknev Jääaja Keskus on unikaalne asutus, kus populaarteadus on ühendatud meelelahutusega. Jääaja Keskusest leiab kolm erineva teemavaldkonnaga korrust. Kohapeal näeb elusuuruses mammutit jt jääaja loomi, saab näha kuidas on arenenud loodus pärast jääaega, võib mõõta enda ökoloogilist jalajälge ja palju muud põnevat.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews