1. Avaleht
  2. Melu
  3. Pirita Kloostri Jõulumaa pakub rikkalikku muusikaprogrammi
Pirita Kloostri Jõulumaa pakub rikkalikku muusikaprogrammi

Pirita Kloostri Jõulumaa pakub rikkalikku muusikaprogrammi

Pirita Kloostri Jõulumaal kuuleb klassikat, poppi, estraadi, diskot, kuid kõik esinejad on kohandanud oma repertuaari jõulumiljööga sobivaks.

“Pirita Kloostri Jõulumaa artistide nimekiri täieneb iga päevaga ja muutub aina uhkemaks ja mitmekesisemaks. Teiste seas esinevad kaunite jõulukontsertidega 14. detsembril Janet Jamie & Kadri Lepik, 19. detsembril Helen ja 20. detsembril Inger,” sedastas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. “Muusikat kuuleb jõulumaal igale maitsele, kindlasti tasub kuulama tulla koos perega, iga kontsert Pirita kloostri varemete vahel on eriline,“ lisas ta.

Jõulumaa laulab avatuks armastatud Liis Lemsalu. Kõlavad jõululaulud, mis aga Liis Lemsalu esituses hoopis uue varjundi saavad. Avakontsert toimub 13. detsembril algusega kell 18. Aga näiteks Jõulumaa ööturu ajal astub lavale uus energiast tulvil muusikakollektiiv Midagi Uut. Tegemist ongi uhiuue bändiga, kuhu kuuluvad Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Janno Trump, Widenski ja Tom Lilienthal. Meeleolukas ööturg särtsakate etteastetega toimub reedel, 18. detsembril ja sel õhtul on jõulumaa ja kauplemine avatud kuni kella 22-ni.

“16. detsembril on kõik teretulnud jõululaulupeole, kus esinevad nii professionaalsed kui ka mudilaskoorid ja millest kokku saab mitmetunnine jõulukontsert,” sõnas linnaosavanem.

Pirita Kloostri Jõulumaa programm täieneb jooksvalt ning jõulumaa külastamine on kõigile tasuta.

Pirita Kloostri Jõulumaa toimub 13.–20. detsembrini.

Head Uudised GoodNews