1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Põlva vald tunnustas aasta tegijaid
Põlva vald tunnustas aasta tegijaid

Põlva vald tunnustas aasta tegijaid

Põlvamaa vapimärgi pälvis Ülle Podekrat
Põlvamaa vapimärgi pälvis Ülle Podekrat

Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses toimus 21. veebruaril vallavanem Georg Pelisaare pidulik vastuvõtt, mille käigus tunnustati tublisid vallakodanikke ning anti üle tunnustused Kultuuripreemia ja Aasta Tegu.

Aasta Tegijatena tunnustas vallavanem 2013. aastal maailma-, Euroopa või Eesti meistriks tulnud sportlasi, silmapaistvaid allasutuste töötajaid ja kogukonna eestvedajaid ning suurimaid valla ettevõtmiste toetajaid.

Aasta Tegijad 2013:
Ülle Rull, Ülle Podekrat, Johanna Treier, Marimal Tilk, Anette Kasemets, Anneli Tilk, Rein Suvi, Kalmer Musting, Maire Tiisler, Mihkel Kasemets, Hannes Käärik, Lembit Tõemäe, Kristiine Aluvee, Kalle Ojasoo, Ben-Ruuben Kaljuvee, Sulev Arund, Gitlin Kütt, Malle Mets, Ester Jaaska, Tiivi Parts, Janika Usin, Andu Hanson, Margot Suur, Mare Põld, Riivo Jõgi, Mart Kirotar, Liis Tintso, Jaana Aedmäe, Andre Laine, AS Lõuna Pagarid, AS Tere, Põlva Tarbijate Ühistu, AS Värska Vesi, Ahti Bleive, Koit Jostov, Margit Rikka Ly Kamja ja Põlva SERVITI meeskond: Eston Varusk, Grazvidas Sereicikas, Henri Hiiend, Indrek Neeme, Tauri Volt, Margo Piksööt, Raido Peedomaa, Pavel Turaev, Siivo Sokk, Kristjan Muuga, Henri Sillaste, Andreas Rikken, Tõnu Jõks, Denis Lõokene, Hardi Kuimets, Priit Jõks ja Ardo Puna.

Kultuuripreemia 2013 laureaadiks kuulutati Peeter Olesk individuaalse kuld- ja pronksmedali ning võistkondliku hõbemedali võitmise eest juunioride arvestuses laskmise Euroopa meistrivõistlustel 2013. aastal. Peeter Olesk on ka 2013. a riikliku spordipreemia laureaat.

Aasta Teona 2013 hindas Põlva Vallavolikogu ansambli Winny Puhh viimase aasta tegevust, mille jooksul on nad muuhulgas aktiivselt turundanud ka Põlvat. Ansambel on oma tegevusega puudutanud ja positiivselt mõjutanud paljusid inimesi ning toonud tuntust kogu Eestile. Winny Puhh alustas oma tegevust Põlvas ja kõik ansambli liikmed on endised põlvakad, kes Põlvat kui kodukohta avalikult väga tihti ka tutvustavad.

Winny Puhhi on tunnustatud tiitliga “Aasta turundustäht 2013”; teda on loetud maailma veidramaks bändiks 2013; oli Ameerika moedisaineri Rick Owensi Pariisi moeshow peaesineja, millega pälvis rahvusvahelise tuntuse.

Vastuvõtu külalistele esinesid Vanemuise artistid Gerli Padar, Hannes Kaljujärv, Aivar Tommingas ja Ele Sonn.

Head Uudised GoodNews