1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Puiesteemuusika tasuta kontsertide sarjas esines Inger
Puiesteemuusika tasuta kontsertide sarjas esines Inger

Puiesteemuusika tasuta kontsertide sarjas esines Inger

15. juulil toimus Autovabaduse puiesteel Tartu 2024 Puiesteemuusika programmi raames Ingeri kontsert, kus noor laulik esitas oma parimaid palasid mahedas unplugged-võtmes.

Tartu 2024 Autovabaduse puiestee projektijuht Kati Tihkan kommenteerib: “Puiesteemuusika programmi eesmärk on luua hubane ja vahetu õhustik. Selleks toome Puiesteemuusika sarja kontserdid publikule lähemale, Autovabaduse puiestee Tartu 2024 alale. Mis oleks parem, kui tulla soojal suveõhtul südalinna ja kuulata Ingeri mahedat vokaali. Haarake piknikutekid kaasa ja tulge nautima.”

Tartu 2024 Puiesteemuusika seeria kontserdid toimuvad igal neljapäeval terve autovabaduse kuu vältel. Programmi raames esinevad Inger, Argo Vals, Jaan Pehk (viipetõlkega) ja Valter Soosalu. Laupäevadel toimuvad “Tartu 2024 esitleb” programmi kontserdid Autovabaduse puiestee pealaval. Üles astuvad Erki Pärnoja bänd, DJ-d Kersten Kõrge ja Heidy Purga, Maailmamustrid, Uku Suviste Big Band Tartu saatel, Kangelased, Ultradisko (FI) ja Bashment.

Kõik kontserdid on tasuta. Autovabaduse puiestee on külastajatele avatud 9. juulist 8. augustini. Autovabaduse puiesteed korraldavad Tartu linnavalitsus, Tiigi Seltsimaja ja SA Tartu 2024 koos paljude heade koostööpartneritega.

Head Uudised GoodNews