1. Avaleht
  2. Melu
  3. Raadio 2 DJ-d mängivad homme Rotermannis kolmel laval üheksa tundi järjest
Raadio 2 DJ-d mängivad homme Rotermannis kolmel laval üheksa tundi järjest

Raadio 2 DJ-d mängivad homme Rotermannis kolmel laval üheksa tundi järjest

Laupäeval avab R2 WKND Rotermannis suvehooaja. Terve päeva kestval maratonpeol astuvad üles Raadio 2 legendid ja saatejuhid, staarid müüvad bändisärke ja lastelgi lubatakse kõvasti tegemist.

Taoline suvehooaja avapidu toimub Rotermannis esimest korda, püsti pannakse kolm lava – Peaväljak, Korstnaplats ja Stalkeri käik.

Robin Juhkental. Foto: Raadio 2

Kell 12 kuni 21 kestval peol valivad muusikat Raadio 2 legendid ja saatejuhid nagu Raul Saaremets, Meri, Robin Juhkental, Hendrik Ehte, Kristo Rajasaare ja paljud teised.

Raul Saaremets. Foto: Raadio 2

Pidu algab kohe keskpäeval kõva hooga, sest Peaväljaku laval teeb Marta Püssa kell 12-13 ühe korraliku lastedisko. Pärast diskot jätkub trall VIVITA installatiivsel vabamängualal – nagu ikka, veavad tegevusi lapsed ise ning täiskasvanutel on sel teekonnal toetav ja inspireeriv roll.

Kell 13-16 tuurib Oasise tänaval Bändisärgilaat, kus kauplevad Elephants from Neptune, Põhja-Tallinn, Kosmikud, Köömes, Bad Teddy, Elukas, HVNTA ja mitmed teised. Peatänaval saab aga täiendada oma muusikakogu, sest kohal on Plaaditurg.

Marta Püssa. Foto: Raadio 2

Terve päeva kestev sündmus on kõigile tasuta! Avatud on kõik Rotermanni kohvikud ja restoranid, igaks juhuks tasuks aegsasti laud broneerida.

  • Rotermanni kvartal on jalakäijatele orienteeritud autovaba keskkond, kus igal hetkel on tähendus. Olgu selleks siis maitsemeelte paitamine mõnes kohvikus, restoranis, moe-ja elustiilikaupluses või inspireerumine kordumatult julgest Rotermanni arhitektuurist.
Head Uudised GoodNews