1. Avaleht
  2. Melu
  3. Rita Ray tegutseb: uus kontsertvideo ja laul Vaiko Eplikuga!
Rita Ray tegutseb: uus kontsertvideo ja laul Vaiko Eplikuga!

Rita Ray tegutseb: uus kontsertvideo ja laul Vaiko Eplikuga!

Täna avaldas Rita Ray live-video loole “How Much Can A Small Heart Take?”, mis pärineb debüütalbumilt. Video on filmitud selle aasta Jazzkaarel, kus artist esines kahel õhtul välja müüdud Vaba Lava saalile.

Suurepärase videotöö eest tänab ta Philly Joe’s TV-d, kes on eriolukorrale tõeliselt hästi reageerinud ning teinud ära suure töö kohaliku rütmimuusika talletamisel ja video teel levitamisel.

Ühtlasi avaldas Rita Ray hiljuti koostöös Vaiko Eplikuga loo “See pole nii”. Rita Ray bändi enda värsket originaalloomingut ja esimest muusikavideot näeb juba 2021. aasta alguses.

2019. aastal nägi ilmavalgust Eesti oma soulidiiva Rita Ray debüütalbum “Old Love Will Rust”, mis teenis neli nominatsiooni Eesti Muusikaauhindadel, kaasa arvatud parima albumi kategoorias. Plaati on nüüdseks välja müüdud kaks tiraaži, lisaks on album aastaga kogunud üle 493 000 mängimise Spotifys ja Youtube’is. “Old Love Will Rust” on leidnud meedia- ja raadiokajastust Eestis ja välismaal, teiste seas arvustused UK, USA ja Saksa meedias ning koht 15 miljoni nädalase kuulajaga BBC Radio 2 rotatsioonis. “Old Love Will Rusti” avaldas plaadifirma Funk Embassy Records, kes teenis augustis Muusikaettevõtluse Auhindadel aasta muusikatootja tiitli.

Rita Rayd on võimalik sel aastal veel esinemas näha:

muusikaline jututuba “Aken” Kumus 12.12
Rita Ray aastalõpukontsert ERM-is 23.12

Head Uudised GoodNews