1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Saatejuht Lauri Laats: telesaade „Kodupaik“ kajastab kohaliku tasandi elu
Saatejuht Lauri Laats: telesaade „Kodupaik“ kajastab kohaliku tasandi elu

Saatejuht Lauri Laats: telesaade „Kodupaik“ kajastab kohaliku tasandi elu

vadim_belobrovtsev_lauri_laats
Lauri Laats ja Vadim Belobrovtsev

„Kodupaik“ kajastab meile kõigile väga lähedasi teemasid, nimelt kohaliku tasandi elu. Eesti inimesed elavad nii maal kui linnas ning sellest lähtuvalt kajastab ühel nädalal saade linnaelu, kus saatejuhtideks on Lauri Laats ja Vadim Belobrovtsev, ning maal toimuvat saadet teisel nädalal juhib Kersti Sarapuu.

Tänases saates räägitakse kahest suurest Tallinna elanikke kaasavast programmist. 2013. aastal käivitas Tallinna Linnavalitsus programmi „Positiivne Tallinn 2014-2018“, mille raames küsiti tallinlastelt, mida oleks nende arvates vaja linnas või konkreetses linnaosas korda teha. „Nüüd on kätte jõudnud aruandluse aeg! Lisaks käivitatakse selle aasta märtsikuus uus programm tulevaseks perioodiks. Selles saates külastame Nõmme, Lasnamäe, Haabersti ja Pirita linnaosad,“ lausus Belobrovtsev

„Positiivne Tallinn on väga laiapõhjaline kohalikke elanikke kaasav programm, sellele analoogset asja ei ole rakendatud üheski teises Eestimaa linnas,“ ütles saatejuht Lauri Laats. „Perioodil 2014-2018 on eelarvest eraldatud elanike poolt pakutud objektide ja ideede realiseerimiseks märkimisväärne summa, mida võib kindlasti nimetada kaasavaks eelarveks,“ lisas Laats.

kodupaik_votted1

„Kõige paremini tunnevad iga linnaosa probleeme ja kitsaskohti just elanikud ise, seega on väga oluline ja kasulik saada otse elanikelt tagasisidet ja erinevaid ideid, et “ Positiivse Tallinna“ raames neid ellu viia,“ sõnas Kristiine linnaosa vanem ja „Kodupaiga“ saatejuht Vadim Belobrovtsev.

„Kodupaik“ on Tallinna TV eetris igal teisipäeval algusega kell 19.30.

Head Uudised GoodNews