1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Sony Turbo näitab noortekomöödia “Rahvaülikool” esimest ja teist hooaega
Sony Turbo näitab noortekomöödia “Rahvaülikool” esimest ja teist hooaega

Sony Turbo näitab noortekomöödia “Rahvaülikool” esimest ja teist hooaega

Augustikuus on Sony Turbo telekanal suunatud peamiselt kvaliteetset huumorit hindavatele noortele. Oma esimest ja teist hooaega alustab auhinnatud komöödiasari “Rahvaülikool”.

“Rahvaülikool” räägib loo advokaat Jeff Wingerist (Joel McHale), kes jääb oma töökohas vahele sellega, et tal tegelikult puudub kõrgkooli diplom. Lootes oma diplom muretult ja ilma suurema vaevata kätte saada, läheb ta Greendale’i riiklikku ülikooli, kus käivad oluliselt nõrgema õppeedukusega inimesed. Vähemalt sellised olid Jeffi ootused enne ülikooli astumist – tegelikkuses ootab noormeest aga ees tõeline ülikoolielu koos protestide, armumiste, konfliktide ja tõeliste sõprade leidmisega.

Sony Turbo toob televaatajateni ka “Rahvaülikooli” teise hooaja, mis on suunatud Jeffi ja Britta tormilisele armuloole ning Changi maniakaalsetele katsetele õpperühmaga liitumiseks. Shirley annab teada, et on ootamatult rasestunud ja sellele järgneb tõsine võitlus lapse isa kohale. Teisel hooajal löövad külalisstaaridena kaasa Betty White, Hillary Duff ja Andy Dick.

“Rahvaülikooli” on ka rahvusvaheliselt tunnustatud: korduvalt nomineeritud Emmy auhindadele ning premeeritud parima komöödiasarja tiitliga Critics’ Choice auhinnagalal.

“Rahvaülikooli” esimene hooaeg on Sony Turbo telekanali eetris alates 5. augustist argipäeviti kl 19:15, teine hooaeg alustab 21. augustil kl 19:15.

Head Uudised GoodNews