1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. STAR FM! Allan Roosileht paneb kleidi selga!
STAR FM! Allan Roosileht paneb kleidi selga!

STAR FM! Allan Roosileht paneb kleidi selga!

kolmekesikoosTallinna ja Harjumaa kuulatavaim raadiojaam Star FM hommikuprogrammi hääl Allan Roosileht lubas, et kui Pille Minev võidab Kroonika meelelahutusauhindade jagamisel parima naisraadiohääle tiitli, siis nii tema kui kolmas hommikuprogrammi saatejuht Jürgen Pärnsalu tulevad kleitides tööle.

Reede hommikul tegid Pille, Allan ja Jürgen täiesti spontaanselt omavahel diili, et juhul kui Pille võidab Kroonika meelelahutusauhindade jagamisel parima naisraadiohääle tiitli, tulevad Allan ja Jürgen kleitides tööle. Kroonika eel parimaid hääli välja selgitanud Nädala auhinna on Pille Minev võitnud kolmel korral oma 12 raadistaaži jooksul.

Allan_Pille

Samal ajal kui Allan Roosileht on samal võistlusel igavene teine. „Enam ei mäletagi mitmeid kordi olen hõbedaks tulnud, aga ikka aastaid järjest,“ täpsustab Allan ise. Lisades, et kleidi ja seeliku valikut veel tehtud pole. „Ženja Fokin on meie hommikuprogrammi vaieldamatu lemmikstilist, keda usaldame piiritult ning kindasti saame teame peale kindel olla ka sellel korral.

Star FMi hommikuprogramm on eetris igal argipäeval kella 6.00-10.00ni.

Head Uudised GoodNews