1. Avaleht
  2. Galerii
  3. VAATA PEAPROOVI FOTOSID! Eesti suurima tänavatantsuetenduseni on jäänud vähem kui nädal
VAATA PEAPROOVI FOTOSID! Eesti suurima tänavatantsuetenduseni on jäänud vähem kui nädal

VAATA PEAPROOVI FOTOSID! Eesti suurima tänavatantsuetenduseni on jäänud vähem kui nädal

DSC_3473Eesti suurima tänavatantsuetenduseni on jäänud talutavalt vähe aega, sest juba vähem kui nädala pärast toimub Tallinnas Nordea Kontserdimajas tänavatantsuetendus JJ-Street Streetshow, mis on juba aastaid noortele tantsuhuvilistele tähendanud üht aasta oodatuimat sündmust.

Eesti esimest ja suurimat tänavatantsuetendust veab JJ-Street Tantsukool koostöös JJ-Entertainment`iga juba kuuendat aastat. Seekord on etendus saanud endale neli uut nägu ning üllatab 14. mail Nordea Kontserdimajas pealtvaatajaid 1990. aastatele omase võimsa energiaga.

DSC_3654

Pisut rohkem kui nädala pärast aitab eestlasele omase huumoriga vürtsitatud tänavatantsuetendus kõigil mõista nelja stereotüüpi, mida kohtame igapäevaelus pidevalt meie ümber. Nimelt jõuavad staaridena lavalaudadele särav sangviinik, karm koleerik, pessimistlik melanhoolik ja rahulik flegmaatik, igaüks omas elemendis, ajas ja ruumis.

DSC_3483

Tänavatantsulavastus „4 Nägu“ toob vaatajani rõõmsaid äratundmis hetki ja ahhaa-momente – see on etendus kogu perele. Teadkem seda, et etenduspäeval on ka rahvusvaheline perepäev, mis annab rohkemgi põhjust kõigil koos Nordeasse minna, ning rahvapäraselt on sel päeval rõõmus suvistepüha, mis annab tantsule hoogu juurde.

DSC_3466

Pileteid on võimalik osta eelmüügist JJ-Street Tantsukooli esindustest üle Eesti ning Piletilevi müügipunktidest või kodulehelt www.piletilevi.ee.

Rohkem infot leiab www.jjstreet.ee.

VAATA, KUIDAS NOORED PEAPROOVIS VALMISTUVAD!

Head Uudised GoodNews