1. Avaleht
  2. Melu
  3. KELL 12 ÜLEMISTE KESKUSES I Star FM avab homme superstaaridega jõuluraadio
KELL 12 ÜLEMISTE KESKUSES I Star FM avab homme superstaaridega jõuluraadio

KELL 12 ÜLEMISTE KESKUSES I Star FM avab homme superstaaridega jõuluraadio

Tänasest kõlab Star FM eetris vaid jõulumuusika otse Ülemiste keskuse aatriumis asuvast jõulustuudiost. Just seal toimub homme keskpäeval ka ametliku jõuluraadio avamine koos TV3 superstaarisaate finalistide ja loomulikult kõigi väikeste ja suurte fännidega.

Homme algusega kell 12 annavad Ülemiste keskuse aatriumis Star FM jõuluraadio avamise auks kontserdi „Eesti otsib superstaari“ finalistid. Kohal on Ant Nurhan, Margareth Mürk, Robin Kristofer Kukk, Rute Trochynskyi, Hans Markus Danilas, Meelis Kesperi, Sebastian Jasinski, Robert Reesar, Marta Lotta Kukk ja Maria Rander.

Toredat üritust juhib Star FM hommikuprogrammi mehisem pool ehk Andres Puusepp ja Jürgen Pärnsalu.

Foto: Star FM

Star FM tegijad on Tallinnas Lasnamäel asuvast stuudiost erilisse jõulustuudiosse kolinud juba neljandat korda ning vaheldusega väga rahul. „Kõik, kes jõulustuudiost mööduvad, võivad meile kindlasti lehvitada ja me lehvitame vastu,“ märkis Jürgen Pärnsalu. Andres Puusepp toonitab, et tegemist on ikkagi ametliku jõuluraadioga: „Star FM eetris kõlab alates tänasest 100% jõulumuusika ja loomulikult jagame kuulajatele ka palju kinke!“ Külalissaatejuhi Grete Kulla kinnitusel on Star FM jõuluraadio kuulamine pühadeajal igati mõistlik tegevus: „Mida muud targemat sa detsembris teha saaksid – eks ikka jõulumuusikat kuulata,“ muheleb Grete, lisades, et tema enda lemmik jõululaulude seast on „Carol of the Bells“ ehk „Tornikella mäng“.

Mida muud targemat sa detsembris teha saaksid – eks ikka jõulumuusikat kuulata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raadio Star FM (@raadiostarfm)

  • Pille Minevi, Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepa juhtimisel äratab Star FM Hommikuprorgamm kuulajaid igal argihommikul kell 6-10, misjärel on raadioeetris saatejuhid Marko Lõhmus ja Liis Lusmägi.
Head Uudised GoodNews