1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. STREETSHOW JUBA HOMME! Tantsulavastuse “4 nägu” üks neljast näost Britta Kuus: tunnen end selles rollis hästi, sest ei pea kedagi teist teesklemagi
STREETSHOW JUBA HOMME!  Tantsulavastuse “4 nägu” üks neljast näost Britta Kuus: tunnen end selles rollis hästi, sest ei pea kedagi teist teesklemagi

STREETSHOW JUBA HOMME! Tantsulavastuse “4 nägu” üks neljast näost Britta Kuus: tunnen end selles rollis hästi, sest ei pea kedagi teist teesklemagi

Britta KuusJuba homme vallutab Nordea Kontserdimaja lava Eesti tänavatantsulavastus JJ-Street Streetshow, kus mängivad peaosa neli noort talenti.

Lavastuse peaosatäitjateks kandideeris kevadel üle 100 noore Eestist, kõigil südamesooviks kuuluda “nelja näo” hulka. Huviliste seast valiti välja käputäis edasipääsejaid, kes pidid ennast hästi esitlema mitmest küljest – tantsijana, näitlejana ning artistina. Kõikide hulgast jäid lõpuks sõelale 4 väljavalitut, kellest üks on Britta Kuus.

Britta, räägi lühidalt endast, kes Sa oled, kust tuled ja millega tegeled?

Olen 18-aastane, lõpetan sellel kevadel Tallinna 32. Keskkooli ning kooli kõrvalt tegelen tantsimisega, mida olen teinud 5 aastat. Enne tantsu juurde jõudmist katsetasin ka erinevaid spordialasid, näiteks sulgpall ja ujumine, kuid tants oli see, mis mind köitis.

Britta Kuus3

Kehastad lavastuses melanhooliku isiksustüüpi. Kuidas ennast selles rollis tunned?

Tunnen end selles rollis hästi ning mugavalt, sest ei pea kedagi teist teesklemagi, kuna olen kõik eluaastad selle tüübi iseärasusi ja omadusi omal nahal iga sekund kogenud, seega olengi melanhoolik.

Mis teeb Sinu jaoks tantsulavastuse eriliseks?

Eriliseks teeb see, et tegemist on inimeste erinevuste väljatoomisega, mis on ka meie endi igapäevases elus iga hetk esindatud, ning see, et lugu väljendatase läbi tantsu, mis võib esialgu tekitada küsimuse: «KUIDAS?» Aga see ongi see võlu ja loodetavasti on publik pärast etendust hämmingus.

Milline on Sinu varasem tantsu- ja näitlemiskogemus?

Minu tantsuteekond algaski JJ-Street tantsukoolist 5 aastat tagasi, tänu millele olen saanud koolitusi inimestelt üle maailma, kes on oma ala professionaalid. Olen käinud ka Euroopa teistes riikides võistlustel ja koolitustel. Mulle meeldib olla inimene, kes tantsib kõiki stiili, kuid trennis kahjuks igal pool käia ei jõua ja sellepärast olen valinud hip-hopile lisaks välja ka house`i trennid. Näitlemisega kokkupuudet ei ole, mis muudab etenduse veelgi rohkem väljakutset pakkuvaks ja huvitavaks.

Mis on need 5 sõna, millega iseloomustaksid JJ-Street Streetshow lavastust?

Võimas, erakordne, elamusterohke, professionaalne ja suurejooneline.

Britta Kuus2

Rohkem infot leiad JJ-Street kodulehelt.

Piletid müügil Piletilevis!

VAATA REPORTERI VIDEOT!

[iframe src=”http://www.postimees.ee/embed/video/6324721″ width=”560″ height=”315″]

Head Uudised GoodNews