1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. STUUDIOS ARTJOM SAVITSKI! Värske magister Artjom Savitski: suvi on väga töine aeg
STUUDIOS ARTJOM SAVITSKI! Värske magister Artjom Savitski: suvi on väga töine aeg

STUUDIOS ARTJOM SAVITSKI! Värske magister Artjom Savitski: suvi on väga töine aeg

Artjom Savitski ja Revo RaudjärvTallinna TV saates Suvemiks on saatejuht Revo Raudjärve vestluskaaslaseks tuntud laulja Artjom Savitski ja teemaks on mõistagi see, kuidas muusikutel suvel läheb.

Artjom nendib, et suvi on neile väga töine aeg ja temal on esinemised paigas, kuid helistada ja kirjutada siiski võib, kui teda esinema kutsuda tahaks. “Kuupäevi jääb aina vähemaks,” ütleb ta. Jutuks tuleb ka artisti uus singel, kuid täpsemalt sellest veel ei kuule, sest Artjomi sõnul on selle valmimine veninud, lugu vajab lihvimist ja üldse on tal uus lähenemine laulude loomisele, ta teeb rohkem koostööd teiste inimestega. “Rahuldavat tulemust pole veel saanud, tuleb veidi kannatada,” täpsustab ta.

Artjom Savitski

Meedias on olnud juba juttu Artjomi magistrikraadist ja vastne magister selgitab, et sai TTü telekommunikatsiooni alal bakalaureusekraadi ja jätkas kohe magistrantuuris signaalitöötluse poolel. Telekommunikatsioon tähendab küll pigem sidet ja pole helitöötlusega otseselt seotud, kuid Artjom oma magistritöös selle sidus, et stuudios ametist kasu saaks. Muusik tunnistab, et kuna viimane semester oli tal vaba, siis pidi ta leidma ise aja ja sundima ennast tööd tegema ja lõpptulemusena nendib ta, et oleks varem võinud alustada, kuid nüüdseks on ligi sajaleheküljeline magistritöö kaitstud.

Artjom Savitski ja Revo Raudjärv2

Jutuks tuleb ka Artjomi humoorikas videoblogi ja artist ütleb, et sai idee tuntud YouTuberilt Martti Hallikult. “Tahan rääkida sellest, mida ma oma tavaelus teen ja et ma olen tavaline inimene, kes tahab elada päriselu ja teha challenge`id,” selgitab ta.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews