1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Surfilaagri võidumees Priit Pius: ma hakkan kohe nutma
Surfilaagri võidumees Priit Pius: ma hakkan kohe nutma

Surfilaagri võidumees Priit Pius: ma hakkan kohe nutma

surfilaagerSurfilaager on 18. korda edukalt lõpule jõudnud. Tunda sai raju tuult ja päikesepaitust, viimasel päeval lõi isegi välku ning müristas, mis oli selge märguanne laagri lõppemisest, kuid päike ei kadunud kuskile ja kõik nautisid viimase hetkeni Roosta Pühkeküla mändide hõngu ja rannaliiva varvaste vahel.

Neli päeva möödusid uskumatult kiiresti, sest olid täis rohkelt koolitusi ja võistlusi. Selgus ka oodatuima võistluse Kane’s Surf Challenge’i võitja. Auhind oli nii magus, et tundus lausa uskumatuna. „Ma hakkan kohe nutma!“ ahmis võidumees Priit Pius õhku, kui mõistis, et on saanud SUP-laua omanikuks. Õhtuti muutusid elavaks ka kõik väsinud meeskonnaliikmed, sest esinesid superlahedad artistid. Neljapäeval andis avapaugu Levski, teisel päeval hullutasid rahvast esmalt Reket ja müstiline State of Zoe ning lõpetas Traffic ning laupäeval soojendas Pur Mudd, võimsa lõpu tegi NOEP.

Esimene päev veidi hirmutas  ilmaga, sest rahvas tahab ikka päikest kohaletulemiseks, aga puhus tugev tuul ja sadas vihma. Surfarite jaoks tähendas see vaid seda, et võistlemine toimus ekstreemsemates tingimustes. Hoolimata sellest, et alguses oli ilm väga tuuline ja jahe, ei lastud päid norgu ning ega  päikegi kaua  peidus olnud, vaid järgmisel päeval tuli pilve tagant välja ja seda kuni laagri lõpuni.

„Eriti positiivne on, et seoses omavahelise läbisaamisega mingeid probleeme laagri jooksul esile ei kerkinud, korrarikkumisi ei toimunud.“ hindab peakorraldaja Helen Unt Surfilaagri ühe eesmärkidest kindlalt õnnestunuks.

Head Uudised GoodNews