1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SUUR VAATEMÄNG! Lounge Deja Vu avab tee Marie Antoinette salamaailma
SUUR VAATEMÄNG! Lounge Deja Vu avab tee Marie Antoinette salamaailma

SUUR VAATEMÄNG! Lounge Deja Vu avab tee Marie Antoinette salamaailma

Marie Antonie22. mail ootab Lounge Deja Vu kõiki enda teatrisaali, kus koostöös Hõbe Vodkaga toimub teatraalne Le Grande Spektaakel ehk suur vaatemäng. Sel korral avab lavakardinad Marie Antoinette oma salapärasesse maailma. See on suursündmus, milles põimuvad temaatiline peoõhtu ja vaatemäng, kus lavaline etendus ja parim muusika täiendavad teineteist, viies sind teise dimensiooni.

Läbi kogu öö avanevad spetsiaalselt selleks peoks lava ette tõmmatud kardinad, mis avavad aeg-ajalt vaate selle õhtu suure spektaakli imelisse maailma – Marie Antoinette saladustest tulvil maailma. Spektaakel viib reedel kõik Deja Vu külastajad aastasse 1790, mil kogu Euroopa teadis salapärasest kuningannast Marie Antoinette’ist. Tema öised salajased käigud, õnnemängud ja lugematud intriigid jõuavad sel reedel avalikkuse ette! Laval toimuv tõeline nautimus muudab kogu Deja Vu põnevusest tulvil olevaks ja meelierutavaks.

Üheöine “Spektaakel” on vaatemäng, mis toimub Lounge Deja Vu peoõhtu atmosfääris ning koostöös Hõbe Vodkaga, tõmmates aina uuesti Sinu tähelepanu endale. Maitsvate Hõbe Vodka üheöiste erikokteilide ja vaatemängu põimudes, viib Le Grande Spektaakel Sind teise dimensiooni! Iga etteaste on täiesti ainulaadne öine meelelahtus, mis toob teatraalsuse ja erilise atmosfääri Lounge Deja Vu’sse.

Rohkem infot Le Grande Spektaakel “Marie Antoinette” teatraalsest peost saad SIIT!

Head Uudised GoodNews