Avaleht Seltskond “Suure tähe väike täht” külalise rollis olev Märt Avandi pojast: olin samasugune ja olen samasugune
“Suure tähe väike täht” külalise rollis olev Märt Avandi pojast: olin samasugune ja olen samasugune

“Suure tähe väike täht” külalise rollis olev Märt Avandi pojast: olin samasugune ja olen samasugune

Telemängu “Suure tähe väike täht” hooaja viimases osas vahetab Märt Avandi saatejuhi rolli hoopis külalise rolli vastu ja tuleb saatesse koos oma poja Hermaniga, kes paljastab kõik isa saladused. Lisaks on külalisteks näitleja Juss Haasma koos oma tütre Miiaga ning suusataja Jaak Mae koos poja Ralfiga. Saatejuht on Ott Sepp.

“Mulle meeldib teine saatejuht rohkem! Mis ta nimi oli, Ott või Märt? Mul lähevad nad alati sassi!” naerab Märt Avandi.

Annely Adermanni küsimuse peale, et kas Märt Avandi end ka oma pojas Hermanis ära tunneb, vastab Märt jaatavalt. “Rõõmustan paljude omaduste üle, mis on, mulle tundub, ta minult pärinud, ja kurvastan ka, sest ta on kohutav udu ja unustab kõik ära! Kõik läheb meelest ära ja ta ei mäleta, mida just 2 sekundi eest ütles. Mina olin samasugune ja olen samasugune! Aga on ka palju ilusaid omadusi, mis tal on ja ma olen selle üle uhke,” rääkis Avandi.

Vaata intervjuud Märt Avandi ja poja Hermaniga! 

Heategevusliku telemängu “Suure tähe väike täht” hooaja viimane ja eriti lõbus saade on eetris juba täna kell 19.30. 

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga