1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. SUVESANGARID ON TAGASI! “Suvesangarite” uus hooaeg alustab täna
SUVESANGARID ON TAGASI! “Suvesangarite” uus hooaeg alustab täna

SUVESANGARID ON TAGASI! “Suvesangarite” uus hooaeg alustab täna

suvesangaridTäna alustava kolmanda hooajaga suvesaate «Suvesangarid» tänane esitlus kulges lõbusalt ja üllatusterohkelt. Kohal oli uus saatejuht – Kolleeg, kes nüüdsest saadete valmimisel oma käpa ulatab.

Saatejuhid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja olid rahva kokku kutsunud pealinna legendaarsemasse Valli baari, kus avati pidulikult kolmas „Suvesangarite“ hooaeg.

„Suvesangarid“ on lustlik suvine saade, mis tõestab, et igas Eestimaa nurgas on midagi vaatamist ja katsetamist väärt. Kartmatud saatejuhid – Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja tõestavad omal nahal, et see tõepoolest nii on ja kaasavad igaühe, kes kaasatud olla soovib. Et kajastatud saaks igas Eestimaa nurgas toimuv, on lubanud mehed kodumaale kohe päris mitu tiiru peale teha ja kindlasti on plaanis jõuda suve kuumematele festivalidele ja armastatud artistid tulevad lausa koju kätte. Üks nimi, kelle nad juba julgevad välja öelda, on palavalt armastatud Anne Veski isiklikult, kes saatest oma suure kontserdituuriga läbi astub ja eksklusiivseid kaadreid kindlustab!

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=738758″]

Head Uudised GoodNews