1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna alustab „Seitsmeste uudiste“ uue ankruna Sander Terras
Täna alustab „Seitsmeste uudiste“ uue ankruna Sander Terras

Täna alustab „Seitsmeste uudiste“ uue ankruna Sander Terras

Alates tänasest on „Seitsmeste uudiste“ saatejuhtide reas ka Sander Terras. Uudisteankru tööks on noor mees valmis ning teda näeb TV3 otse-eetris värskes ametis päevasündmusi vahendamas juba nii täna kui ka homme kell 19.00.

Seni „Seitsmeste uudiste“ reporteri ja toimetajana tegutsenud Sander Terras on uue väljakutse eel loomulikult veidi pabinas: „Tunnen elevust nagu oma kunagise esimese lennureisi eel,“ muheleb ta. „Kui küsisin kolleeg Marek Lindmaalt, kes on aastaid uudisteankru tööd teinud, milliseid soovitusi ta mulle esimeseks eetripäevaks jagaks, ütles Lindmaa pikemalt mõtlemata, et muretsemiseks pole põhjust, sest see, mis saab metsa minna, läheb niikuinii!  Mareki humoorikast vastusest hoolimata loodan, et kõik sujub kenasti ning minust saab asjalik ja hea saatejuht,“ selgitas Terras.

TV3 uudistetiimi juhi ja ankru Liina Kanarbiku kinnitusel on Sander Terrasel uueks ametiks kõik eeldused olemas – lai silmaring, töökus, usaldusväärsus, esinemis- ja väljendusoskus. „Eraldi tooksin välja ta ääretult hea sõnakasutuse ja väljendusrikka eesti keele. Mul on siiralt hea meel, et meil kõigil on nüüd ja edaspidi võimalik Sander Terrast „Seitsmeste uudiste” ankruna näha,“ rõõmustas Liina Kanarbik.

„Seitsmeste uudiste“ ankruteks on Liina Kanarbik, Marek Lindmaa ja Sander Terras ning reporteriteks Marie Metsur, Virgo Pärn, Karl-Johannes Kõiv, Rasmus Sinivee, Karmen Mai Karus ja Britta Luts. Senine ankur Sven Soiver ja reporter Allan Muuk kandideerivad riigikokku ning nende töölepingud on peatatud.

  • „Seitsmesed uudised“ on TV3s argiõhtuti kell 18.30 ja nädalavahetuseti kell 19.00.
Head Uudised GoodNews