1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna õhtul jätkub TV3s reisiseiklus “Taavi Mallega Aafrikas”
Täna õhtul jätkub TV3s reisiseiklus “Taavi Mallega Aafrikas”

Täna õhtul jätkub TV3s reisiseiklus “Taavi Mallega Aafrikas”

Täna õhtul jätkub TV3s reisiseiklus „Taavi Mallega Aafrikas“, mille kangelanna tunnistab, et tänu sarjale on tema ellu tekkinud ootamatult palju lisatähelepanu. Vaimustunud fännid käivad Mallega koguni tema töökohal suhtlemas.

Foto: TV3

Balti jaamas lihamüüjana töötav Malle on telesarjaga tekkinud tähelepanust ühtaegu nii üllatunud kui ka elevil: „Ausalt öeldes käib mul siin ikka väga palju fänne – ühed tulevad tervitama, teised vaatama, kolmandad uurima reisi ja Taavi kohta ning on ka neid, kes lihtsalt oma muresid kurdavad. Olengi nüüd tänu fännidele justkui mitmes uues ametis – pereõest suhtekorraldajani,“ lagistab Malle naerda. Sarjas osalemise üle on naisel jätkuvalt hea meel ning ta lubab, et reisiseiklus jätkub hoo, lusti ja üllatustega.

Ausalt öeldes käib mul siin ikka väga palju fänne – ühed tulevad tervitama, teised vaatama, kolmandad uurima reisi ja Taavi kohta ning on ka neid, kes lihtsalt oma muresid kurdavad.

Sarja tänases osas tutvuvad Taavi ja Malle kohaliku usuelu ning nõiakultuuriga. Avastusretk võetakse ette ka džunglisse ning seiklusi täis päev tipneb toiduelamusega, mis jääb ilmselt nii Taavile kui ka Mallele eluks ajaks meelde.

  • „Taavi Mallega Aafrikas“ jätkub TV3s täna kell 20.00.
Head Uudised GoodNews