1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna õhtul! „Unustamatu 2016“ annab põneva ülevaate lõppeva aasta märgilistest hetkedest ja inimestest
Täna õhtul! „Unustamatu 2016“ annab põneva ülevaate lõppeva aasta märgilistest hetkedest ja inimestest

Täna õhtul! „Unustamatu 2016“ annab põneva ülevaate lõppeva aasta märgilistest hetkedest ja inimestest

unustamatu-2016-olafMis jääb iseloomustama aastat 2016? Kes tuleb lõppevast aastast esimesena pähe? Ja millised sündmused on need, mis talletavad 2016. aasta igaveseks ajalukku? Olaf Suuderi juhitud suur erisaade „Unustamatu 2016“ annab täna kell 20:30 Kanal 2s haarava ülevaate lõppeva aasta märgilistest inimestest ja sündmustest.

Kanal 2 traditsiooniline aastalõpu erisaade teeb tiiru peale kirevale aastale, mis läheb ajalukku aastana, kus maailm muutus tundmatuseni. Ja mitte ainult, ka väikeses Eestis toimunu oli tänavu üllatusi täis. Oli suur presidendirallide aasta ja ühtmoodi värvikalt möödusid need nii siin kui ka Ameerikas. USA presidendiks valiti Donald Trump ja Eesti sai endale ajaloo esimese naissoost presidendi. Poliitika pakkus sel aastal üldse ohtralt kõneainet – suvi tõi ehmatuse Suurbritannia otsusega ennast Euroopa Liidust välja hääletada. Sügis jahmatas kohalikul tasandil valitsuse vahetusega.

Need on siiski vaid mõned verstapostid lõppevast aastast, millest tänases erisaates juttu tuleb. Kirju ja üllatusi täis – need on märksõnad aasta kohta, kuhu mahtus nii head kui ka halba. Nii on eestlastel maailma-areenil ette näidata läbikukkumine Eurovisioni lauluvõistlusel, aga ka medalivõit Olümpiamängudel. Saatejuht Olaf Suuder toob ekraanile mitmed sellisedki märksõnad, mis tänaseks ehk juba unustusehõlma on vajumas, aga siiski aastat meenutama jäävad. Üks neist on näiteks Pokemonide hullus, mis haaras endaga kaasa nii koolilapsed kui tipp-poliitikud.

„Unustamatu 2016“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast „Meie aasta Austraalias“ hooaja viimast osa.

Vaata videot!

Head Uudised GoodNews