1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna rabab vaatajaid kevade pööraseim erisaade “Koroonastressi viharavi“
Täna rabab vaatajaid kevade pööraseim erisaade “Koroonastressi viharavi“

Täna rabab vaatajaid kevade pööraseim erisaade “Koroonastressi viharavi“

„Koroonastressi viharavi“ keskmes on Eesti inimesed, kes saavad oma viimase  koroona-aasta jooksul kuhjunud stressi ja pinged välja elada klassikalise viharavi abil, mis tähendab erinevate objektide ja esemete lõhkumist.

Erisaate tegijate üllatus oli suur, kui välja kuulutatud casting‘u-kutsele reageeris sadu inimesi. Nende  seast valiti välja kuus, kelle seisund tundus kõige kriitilisem ja keda rõhusid just need probleemid, mis sadu tuhandeid teisigi.

Igale nn patsiendile on välja valitud erinev viharavi läbiviimise koht. Lõhkumisele lähevad Kristiine linnaosas asuva suure eramaja kaks möbleeritud korrust, suvila Suurupis, töökorras sõiduauto, suur lõõtsaga linnaliinibuss ja üks seanss viiakse läbi loomaaia karupuuris.

Osalejate viharavi jälgib neljaliikmeline paneel, kes kommenteerib toimuvat ja annab televaatajale üldiseid juhiseid ja õpetusi, kuidas koroonaviha ja -stressiga toime tulla: psühholoogiaprofessor Voldemar Kolga, kaardimoor Kirsti Timmer, raskete liiklusõnnetuste psühholoogilise nõustamisgrupi spetsialist Marju Karin ja trummar Reigo Ahven.

Saadet juhib Urmas Eero Liiv. Lisaks temale annab kaassaatejuht Taavi Libe mahlaka ülevaate, kuidas koroonastress ja -viha kogu maailmas ja Eestis alguse sai ning kuhu oleme tänaseks jõudnud.

„Koroonastressi viharavi“ sarnast projekti pole Eesti telemaastikul kunagi varem tehtud. Vaatajate ees rullub lahti pöörane vaatemäng, millel on aga ootamatud ja liigutavad tulemused. Viharavi toob nii mõneski osalejas esile hoopis tema õrnema poole ja inimesed pihivad telekaamerate ees oma kõige isiklikumaid mälestusi.

Kristina, 30: Kurja viiruse eest suurde linna põgenenud kondiiter. Siiani on Kristina koroonastressi maandada üritanud tainast sõtkudes. Sellest aga ei piisa. Kristina viharavi toimub Tallinnas asuvas eramajas.

Raul, 38: Kristiine linnaosa vihaseim abielumees, kelle püha raev ei anna armu päikesetõusuvalitsusele ega ka palavalt armastatud muusikainstrumentidele! Rauli viharavi saab hoo sisse ühes suvilas.

Tiiu, 37: Pealtnäha malbe liiklusreguleerija Tartust. Tiiu vihkab kriisi ajal ahvistunud autojuhte ja kui Tiiu saaks, teeks ta neist kõigist jalamehed! Tiiu ihaldatud viharaviobjekt asub Paldiskis Kuusakoski teenindusplatsil.

Randar, 24: 2 meetrit ja 1 sent vahutavat viha. See mees on kõige lühema süütenööriga gamer ja striimer Pärnumaalt! Randari päralt on mängupõrgu ja ruum, kuhu saab siseneda vaid läbi seina.

Marko ehk „Joker”, 44: Koroonapiirangute tõttu tohutu rauapuuduse käes podisev profikulturist Mustamäelt. Üle kõige igatseb Joker suve, sest siis on jõusaalid jälle lahti. Tänu sidemetele saab Joker oma jõusaali, mis avatakse  Kuusakoski teenindusplatsil õudsat lõppu ootavas lõõtsaga bussis.

Mari-Liis, 28: Vihane kokk, kes tuleb turistide hüljatud spaaparadiisist Pärnust. Üle kõige vihkab Mari-Liis koroonapaanikat külvavaid loomastunud ajakirjanikke. Selline tüdruk tuleb raviks pista lihtsalt puuri ja vaadata siis, mis juhtuma hakkab.

Erisaade „Koroonastressi viharavi“ on TV3-s täna kell 20.

Head Uudised GoodNews