1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Tantsud tähtedega
  5. Tantsutähed villemdrillem ja Greta Korju panustavad ladina tantsudele
Tantsutähed villemdrillem ja Greta Korju panustavad ladina tantsudele

Tantsutähed villemdrillem ja Greta Korju panustavad ladina tantsudele

Telesügise suurima saate „Tantsud tähtedega“ teine osalejapaar on selgunud. TV3 vaatajate ees hakkavad tantsima muusik ja räppar villemdrillem ning treener Greta Korju. Paar on juba treeningutega alustanud ning ka oma esimese lemmikstiili leidnud.

villemdrillem ja Greta tunnistavad, et on paarina hulljulged, ägedad ja energilised noored ning saates osaledes valmis andma endast parima. Täna Star FM Hommikuprogrammis külas olnud tantsutähed rääkisid, et esimesed harjutustunnid on tehtud ja vast kõige paremini on õnnestunud ladina tantsude treeningud.

„Kaalusin tõsiselt, kas saates osalemise pakkumise vastu võtan,“ tunnistas villemdrillem, lisades, et lõpliku otsuse langetas ta tänu end ümbritsevatele inimestele, kes seda väga soovitasid. „Saan kaasa aidata heategevusele ning loomulikult palju uusi tantsuoskusi lisaks.  Mäletan, et olen kunagi saadet isegi stuudios kohapeal vaatamas käinud. See oli äge ja kindlasti tuleb ka uus hooaeg uhke,“ märkis villemdrillem.

Greta Korju tantsutee algas 4-aastaselt Tallinna Huvikeskuse Kullo tantsuansamblis Sõleke. Tantsupisiku sai Greta oma vanaisalt ja emalt, kes mõlemad olid tegelenud võistlustantsuga ja nii jõudiski 6-aastane Greta võistlustantsu, mida kõrvalt toetas klassikaline tants/ballett ja võimlemine.

Tantsijakarjäär viis Gretat elama ja treenima Eestist Inglismaale ja sealt Kanadasse. Täna on Greta Eestis tagasi. Tantsijakarjääri jooksul saavutas Greta mitmeid väljapaistvaid tulemusi. Ta on kahekordne Põhja-Euroopa meister, maailma ühe suurima Blackpoolt tantsufestivali juunioride vanuseklassi (kuni 15-aastased) kahekordne võitja, Kanada meistrivõistluste võitja ladina-ameerika tantsudes noorte vanuseklassis (16-18 aastased) ja World Dance Council poolt korraldatud ladina-ameerika tantsude MMi kahekordne võitja.

Treeneritööd alustas Greta juba teismeeas. Oma teekonnal on ta tänaseks jõudnud peale võistlustantsu ka teiste stiilideni. Viimaste aastate põhirõhk on olnud partnertantsul nimega bachata, mida Greta rahvusvaheliselt üle maailma õpetamas käib. Kuna tantsimine on Greta kirg, siis täiendab ta end ka ise pidevalt nii soolo- kui ka partnertantsudes (sh bachata, kizomba, hip-hop, heels, performance jne). Tants on Greta jaoks kui hingamine, milleta ta olla ei oska.

„Tantsud tähtedega“ saates pole Greta varem kaasa löönud, sest varasemate hooaegade ajal oli ta veel liiga noor ja ise tegevtantsija, kel pea igal nädalavahetusel võistlused maailma eri otstes.

Tänaseks on avalikustatud kaks „Tantsud tähtedega“ uuel hooajal osalevat paari: Jüri Ratas ja Kristina Tarmet ning villemdrillem ja Greta Korju.

Telesügise suurim saade „Tantsud tähtedega“ jõuab peagi TV3 vaatajate ette ning on kantud heategevusest. Saade toetab Eesti Vähiliidule uue põlvkonna liikuva kompuutertomograafi soetamist.

Head Uudised GoodNews