1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TASUB KOHAL OLLA! Kohila Võrkpalliklubi korraldab vinge suveööpeo 2Quick Starti ja sportliku Öövollega
TASUB KOHAL OLLA! Kohila Võrkpalliklubi korraldab vinge suveööpeo 2Quick Starti ja sportliku Öövollega

TASUB KOHAL OLLA! Kohila Võrkpalliklubi korraldab vinge suveööpeo 2Quick Starti ja sportliku Öövollega

2 Quick Start19. augustiks on põhjust kaardilt üles otsida Kohila, sööta selle kauni paiga koordinaadid oma GPS-i ning lasta targal aparaadil ennast ja oma auto rattaid otse Öövollele ning sellega kaasnevale suurele suvelõpupeole juhatada. Kui te muidugi pole juba varem selles Tallinnast napilt 30 kilomeetri kaugusel asuvas ajaloolises paigas viibinud.

Kohila Öövollele on oodatud nais- ja meespaarid ning mängud liival toimuvad tulede ja tõrvikute valgel. Eelregistreerimine lõpeb 15. augustil ja kuna võistlustulle sööstavad vaid 16 mees- ja teist samapalju naispaare, siis maksab kiirustada — vabad kohad on peagi täis saamas.

Üritus on juba traditsiooniks saanud

Kohila Võrkpalliklubi rajas 2005.aastal Kohilasse esimesed liivaväljakud, mille käigus sündis ka mõte mängida pimedas üks rannavolleturniir.

“Kuna tegu oli uudse ja atraktiivse üritusega, siis kogus see kohe palju poolehoidu ning osalejaid on siiani tihtilugu rohkem, kui vastu võtta suudame,” räägib klubi juhatuse liige ja treener Ingrid Kangur. “Öövolle on oma olemuselt siiski sport, turniiril osaleb tavaliselt ka palju kõrgliiga mängijaid, ka sel turniiril mängib peaaegu terve me naiskond.”

„Meelelahutuse on klubi juurde toonud viimastel aastatel, oleme ühendanud tantsuõhtu ja vollemängud. Sel aastal siis otsustasime korraldada suurema kontserdi,” lisab Ingrid Kangur.

Kohila Võrkpalliklubi naiskondÖövolle toimub 11. korda ja see on Eesti võrkpallimaastikul kenasti kanda kinnitanud. Mängud toimuvad Kohila Rannavollekeskuses aadressil Viljandi mnt 11A, kus on 4 rannavolleväljakut. Mängud algavad kell 20, kui on veel valge, pimeduse saabudes süüdatakse lõkkepakud, tõrvikud, valgusvoolikud ja tuled. Mängud kestavad umbes kahe-kolmeni öösel, südaöö paiku toimub ilutulestik.

“Paare võtame mängima kokku 32 ehk 16 nais- ja 16 meespaari. Öövollele tasub tulla, pimedas mängimine on omalaadne kogemus nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele,” lisab korraldaja. Sel üritusel tutvustatakse ka Kohila Võrkpalliklubi uue hooaja naiskonda. Paaristurniir saab alguse kell 20, mängude mandaat on pool tundi varem, võitjad aga pärjatakse paar tundi pärast südaööd.

Võrkpallimänguga koos teeb soojendusdiskot Märt Rannamäe, kell 21 tantsitab rahva varasügisesse Eesti tantsumuusika lipulaev 2Quick Start ja kell 23 algaval öödiskol kütab meeleolu kuumaks DJ Märt Rannamäe. Lastemänge ja -võistlusi juhib Venno Loosaar, avatud on näomaalingutuba. Kohila Võrkpalliklubi Euronaiskond keerutab loosiratast, osalejaid ootab kümneid põnevaid auhindu.

Rohkem infot leiab SIIT!

Piletiinfo SIIN!

Head Uudised GoodNews