1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. TASUTA LASTEKANALID I Voogedastusplatvorm Go3 avab klientidele lastekanalid tasuta vaatamiseks
TASUTA LASTEKANALID I Voogedastusplatvorm Go3 avab klientidele lastekanalid tasuta vaatamiseks

TASUTA LASTEKANALID I Voogedastusplatvorm Go3 avab klientidele lastekanalid tasuta vaatamiseks

Voogedastusteenus Go3 avas kolm laste telekanalit kõigile oma klientidele. Kidzone+, Nickelodeon ja Nick Jr. on platvormi klientidele lisatasuta avatud 18. aprillini.

Kidzone+ on laste telekanal, mille eesmärk on kõige noorimaid harida ja lõbustada ohutu ja usaldusväärse sisuga. Siit leiab kõige uuemad ja huvitavamad multifilmid. Kanali sisu on hoolega valitud ja kohalike näitlejate poolt eesti keelde dubleeritud.

Nickelodeon on lastele ja teismelistele mõeldud kanal. Eestikeelne programm näitab saateid, sarju, animatsioone ja mänge.

Nick Jr. on kanal, mis pakub harivaid ja meelelahutuslikke animafilme. Lapsed saavad kaasa elada armastatud kangelaste seiklustele ja samal ajal arendada sotsiaalseid ja loominguliseid võimeid.

Zilvaras Zinkevicius, Go3 suhtekorralduse ja kommunikatsiooni juht Baltikumis: “Baltikumi suurima voogedastusteenusega Go3 liitub hetkel aina rohkem inimesi. Me otsustasime anda oma panuse kodurahusse sel keerulisel ajal. Go3 tiim soovib, et inimesed tegutseksid ühise eesmärgi nimel ja hoiaksid üksteist.”

Go3 lisandub iga nädal uusi filme, sarju, dokumentaale ja lastesisu. Kasutajatel on lisaks 40 telekanalile võimalik nautida uusimaid Hollywoodi hittfilme, sarju ja ka populaarset kohalikku sisu (“Padjaklubi”, “Kättemaksukontor”, “Kaks kanget Jaapanis” jpm). Hetkel on platvormil üle 1000 filmi ja sarja.

Go3 saab kasutada nutitelefoni ja tahvelarvutiga, millel on iOS või Android operatsioonisüsteem, veebibrauseris aadressil Go3.tv, Samsungi telerites (Tizeni abil) ning teistes nutitelerites ja seadmetes, millel on Android TV operatsioonisüsteem. Go3 sisu saab teleekraanil mängida ka Chromecasti abil.

Head Uudised GoodNews