1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. MEELELAHUTUS ERIOLUKORRAS I Kuidas kriisi ajal kodus meelt lahutada
MEELELAHUTUS ERIOLUKORRAS I Kuidas kriisi ajal kodus meelt lahutada

MEELELAHUTUS ERIOLUKORRAS I Kuidas kriisi ajal kodus meelt lahutada

Kuna eriolukorra tõttu on tühistatud kontserdid, spordivõistlused, kino- ja teatriseansid, on tavapärasest suurem roll kodusel meelelahutusel. Telia jagab soovitusi, milliseid võimalusi saavad kasutada need sajad tuhanded Eestimaa kodud, mis kasutavad Telia koduteenuseid (TV ja internet).

“Talve” jõudis eksklusiivselt Telia TV-sse

Kõikidel Telia TV klientidel on võimalik juba täna näha Telia Sisuleidjas (videolaenutuses) romantilist draamakomöödiat “Talve”, mis paneb punkti Oskar Lutsu Paunvere lugude põhjal valminud legendaarsele filmisarjale. “Kevade” esilinastumise 50. sünnipäevaks valminud “Talve” pakub taaskohtumist kõikide jaoks tuttavate ja armastatud tegelastega.

Uus teadussari “Kosmos”

Kel on soov rännata kosmosesse ning näha, mis toimub kauges tulevikus, saavad seda teha vaadates planeedi vaadatuimat ja oodatuimat teadussaadet “Kosmos”, mis on vaatajate ette naasnud uhiuue hooajaga “Võimalikud maailmad”. Tipptasemel eriefektide, animatsioonide ja taaslavastuste abil viiakse televaatajad kaardistamata aladele, kus keerukad teaduslikud teemad muutuvad põnevateks seiklusteks, mis ulatuvad kujutlusvõime piiridest välja. Telia TV Standard ja Premium paketi tellijatel on eksklusiivne võimalus vaadata sarja uusi osasid teistest varem National Geographic + keskkonnas.

Vaata Standard paketti Mini paketi hinnaga

Kuni uued Telia TV kliendid saavad proovida Standard paketti ühe kuu täiesti tasuta. Mini paketi omanikel on aga võimalik kasutada Standard paketti ühe kuu jooksul Mini paketi hinnaga. Telia TV pakettidega ning muude pakkumistega saab lähemalt tutvuda Telia veebilehel.  Telia TV klient saab oma paketti uuendada mugavalt ka TV ekraanil.

Erinevaid TV-teenuseid saab proovida ühe kuu jooksul tasuta

Kõigil nendel Telia TV teenuse tarbijatel, kes soovivad esmakordselt tutvust teha selliste lisateenustega nagu Lastenurk, Salvestamine ja HBO, on võimalus nimetatud teenuseid proovida ühe kuu jooksul tasuta.

HBO keskkond koos arvukate maailmakuulsate sarjadega

Telia TV klientidel on Eestis eksklusiivne võimalus vaadata maailmakuulsa sisutootja HBO toodangut. Telia TV HBO keskkonda on koondatud kümned uued ja tänaseks juba teleklassikaks kujunenud sarjad. Telia TV Standard ja Premium paketi tellijatel on HBO keskkonna kasutamine juba paketi hinna sees, Mini paketi kasutajad saavad HBO nägemise õiguse endale soovi korral juurde seotada. Üks kuumemaid sarju HBO keskkonnas on hetkel “Tšornobõl”, samuti leiab sealt kõik “Troonide mängu” ja “Sopranode” hooajad ning palju muud. Igas kuus lisandub HBO-sse uut ja põnevat sisu.

Harivad telekanalid

Ka Telia TV kõige väiksemas ehk Mini paketis näeb erinevaid harivaid kanaleid nagu Viasat History, History Channel, National Geographic ja Discovery Channel, millest leiavad sobivat sisu ka hetkel koduõppel viibivad koolilapsed.

Kiirem internet olemasoleva paketi hinnaga

Paljud Telia koduinterneti kliendid, kelle puhul võrk seda võimaldab, saavad ühe kuu jooksul proovida suurema kiirusega koduinternetti praeguse paketi hinnaga. Eeskätt puudutab see just väiksemate kiirustega pakettide kasutajaid. Kõik kliendid saavad oma koduinterneti pakettide võimalusi ja proovipakkumisi kontrollida mugavalt Telia iseteeninduses. Samuti saab seda kontrollida Telia TV vahendusel, liikudes TV-menüüs valikusse „Minu teenused“.

Märtsi TOP10 filmi Telia Sisuleidjas (videolaenutuses)

Pidevalt uue sisuga täienev Telia Sisuleidja pakub sadu filme väga erinevatest žanritest. Märtsis on Telia klientide poolt olnud vaadatuimad teosed:

“Lumepoiss Everest”
Lammas Shauni film “Farmigeddon”
“Pahatar: kurjuse käskijanna”
“Le Mans ‘66”
“21 silda”
“Jokker”
“Mehed”
“Riigisaladus”
“Terminaator: Sünge saatus”
“Zombieland 2: Topeltlask”

Head Uudised GoodNews