1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. KUULA KODUST I Ott Lepland virtuaalkontserdist: esitan fännide lemmiklugusid ja kindlasti kõlab mu laulude paremik!
KUULA KODUST I Ott Lepland virtuaalkontserdist: esitan fännide lemmiklugusid ja kindlasti kõlab mu laulude paremik!

KUULA KODUST I Ott Lepland virtuaalkontserdist: esitan fännide lemmiklugusid ja kindlasti kõlab mu laulude paremik!

Ott Lepland ootab oma austajaid erilisele virtuaalkontserdile, mida saab nautida homme kell 20 raadiojaama Star FM Facebooki ja Instagrami LIVE´is. Fännid saavad Oti esituses kõlavate laulude valikule kaasa rääkida nii enne kontserti kui ka selle ajal.

„Olen elevil, sest tegemist on mu esimese virtuaalkontserdiga. Kõik on spontaanne ja eks suures osas selgubki kohapeal, mida inimesed soovivad ja arvavad. Esitan oma kodukontoris fännide lemmiklugusid ja kindlasti kõlab mu laulude paremik,“ selgitab Ott Lepland. Kontserdi pikkus pole kindlaks määratud ja see sõltub publikust. „Virtuaalkontserdi võlu on ju tavalisest erinev lähenemine –  laulan seda, mida inimesed soovivad, olles valmis lugusid nii täispikas kui ka lühemas versioonis esitama. Mõnest laulust läheb käiku võib-olla vaid salm ja refrään, teist aga esitan mitu korda. Eks kõik selgub jooksvalt!“ on laulja homse õhtu osas ka ise põnevil.

Tasuta virtuaalkontsert on suurepärane võimalus nautida praegusel keerulisel ajal head muusikat turvaliselt ja mugavalt oma kodus. „Mina ise olen hea tervise juures ja loodan, et kõik, kes kontserdile kaasa elavad, tunnevad samuti, kuidas tuju ja enesetunne paremaks muutuvad,“ märgib Ott.

Juba saab oma lemmiklugudest teada anda Star FM Facebookis

Seni on popimad näiteks „Kuula“, „Süte peal sulanud jää“ ja „Hingesugulane“.

Ühtlasi kustub Star FM Ott Leplandi kodukontserdi infot levitama sõprade-tuttavate seas ning samuti artistisoovist märku andma sotsiaalmeedias, kasutades hashtagi: #kodukontsert

Ott Leplandi virtuaalne kodukontsert toimub homme, 18.märtsil kell 20 Star FM Facebooki ja Instagrami LIVE´is.

Head Uudised GoodNews